Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Continuous innovation: geen woorden, maar daden

Blogs
31-3-2017


Steeds meer bedrijven in Nederland gaan richting de cloud en wij hebben ons ten doel gesteld hen hier zo goed mogelijk in te begeleiden. Om die reden testen wij alle nieuwe features van Microsoft eerst zelf. Wij doen de ervaring op, filteren welke update voor wie interessant is en begeleiden dan de implementatie en adoptie.

Wij ontzorgen

Wortell heeft haar onderhouds- en beheersdienst voor Microsoft-omgevingen zo ingericht dat je ICT-organisatie maximaal ontzorgd wordt. Ons Services & Support-team bestaat uit fanatieke Microsoft gecertificeerde professionals. Ze kunnen de verantwoordelijkheid voor de hele infrastructuur op zich nemen, of een gedeelte ervan. Hoe dan ook, ze zorgen dat jij je bezig kan houden met de core business.

Constante monitoring en snel ingrijpen

We monitoren de systemen voortdurend, zodat de eindgebruikers minder last ondervinden van verstoringen. Dreigende problemen, bijvoorbeeld met servers, kunnen zo vroegtijdig opgelost worden. Het steeds up-to-date houden van het besturingssysteem hoort bij de essentiële taken van Services & Support. Onze nauwe samenwerking met Microsoft komt ook hier van pas. En als het nodig is, ondernemen we snel en adequaat actie. Een zorg minder.

 

  

{{cta('4bb95e64-b87f-4627-9433-5cd92e78edd2')}}