Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

DDL kiest voor de moderne werkplek-as-a-service

Blogs
10-7-2019
Na een uitgebreide selectieprocedure heeft DDL Diagnostic Laboratory voor Wortell gekozen om samen te werken aan de toekomstvisie van het bedrijf, een state-of-the-art laboratorium gespecialiseerd in (moleculair) diagnostisch testen en testontwikkeling voor farmaceutische bedrijven uit de wereldwijde top-20. Naast de geplande cloudmigratie is ook een langdurige samenwerking aangegaan voor managed services.

De transitie naar een regieorganisatie

DDL ziet de cloudmigratie als onderdeel van een verandering naar regieorganisatie. Het zet volledig in op deze transitie om focus op de core business te behouden, data optimaal te beschermen en om toekomstbestendig te zijn. Danny Burlage, CEO van Wortell vertelt: “DDL en Wortell delen dezelfde visie over de moderne werkplek waarbij werken vanuit de cloud grote voordelen biedt voor het hele bedrijf. Door onze nauwe relatie met Microsoft weten wij ook precies wat er speelt rondom de Digitale Werkplek. Daarnaast vind ik het geweldig om te zien hoe DDL Azure technologie omarmt zodat zij zich volledig kunnen focussen op hun core business.” Jan Lindeman, CEO van DDL voegt toe: “Onze visie matcht op het gebied van IT als regieorganisatie waarbij de IT-afdeling volledig ontzorgd wordt en zich daardoor kan focussen op de eigen ambities en bedrijfsdoelstellingen van DDL. Daarbij hebben wij gekozen voor Wortell, als premium clouddienstverlener, met het oog op de toekomst. Wij zijn een data-gedreven organisatie en zien in Wortell een partner om in de toekomst nieuwe bedrijfsmodellen op basis van Data & AI mee te ontwikkelen.”

Over DDL Diagnostic Laboratory

DDL Diagnostic Laboratory is een state-of-the-art laboratorium gespecialiseerd in (moleculair) diagnostisch testen en diagnostische testontwikkeling. DDL voert geavanceerde testen uit (inclusief next-generation sequentieanalyse) voor farmaceutische bedrijven en klinische laboratoria, voornamelijk in het complexe kader van preklinische onderzoeken en fase II-IV klinische onderzoeken. Op dit moment bedient DDL meerdere internationale farmaceutische bedrijven, waaronder 10 van de wereldwijde Top-20. DDL ontwerpt, ontwikkelt en valideert ook diagnostische testen, die kunnen worden aangepast voor specifieke diagnostische doeleinden.