Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

De eerste stappen naar Azure zijn snel gemaakt

FastTrack for Azure

Veel bedrijven die naar de cloud gaan, weten niet precies wat er allemaal mogelijk is met Microsoft Azure. Wij zorgen er met onze FastTrack for Azure voor dat u geen kans laat liggen in de cloud. Dat doen wij met een dedicated team van gespecialiseerde collega’s. Als wij in een notendop zouden moeten uitleggen wat we voor je doen? Richting geven, ondersteuning en consultancy bieden in je weg naar de cloud. Maar toegegeven, dat is wel wat abstract.
Tijdens het FastTrack proces begeleiden wij jullie om Azure producten goed in gebruik te nemen. Het gaat dan om functies als: Back up and archive: het opslaan van data in de Microsoft Cloud - in plaats van in een lokaal / on-premise datacenter. Veilig en kostenefficiënt en met ongelimiteerde retentie mogelijkheden. Disaster recovery: een cloud dienst van Azure met een online Microsoft datacenter dat gewoon doordraait als je lokale datacenter uitvalt. Veel bedrijven hebben twee datacenters om uitval op te vangen, maar dat betekent ook: twee keer hardware kopen, en vooral veel meer geld uitgeven. Database migration: het verplaatsen van je data naar SQL databases. Je hoeft zelf geen eigen database servers in de lucht te houden. Je kunt bestaande beheer tooling blijven gebruiken. Databases zijn automatisch hoogbeschikbaar. Wanneer meer capaciteit nodig is, krijg je dit met een druk op de knop. Lift and shift: het een-op-een overzetten van bestaande workloads (webapps en/of server applicaties) naar Azure, zonder daar iets aan te veranderen. Betaal naar gebruik voor een hoogbeschikbaar en schaalbaar platform. Een ideaal scenario wanneer je bestaande datacenter is afgeschreven of contracten die gaan verlopen. App modernisation: het verplaatsen van apps. Ondertussen kijken wij wel waar verbetering mogelijk is. Bijvoorbeeld: van een flash applicatie een HTML5 applicatie maken, of het opsplitsen van een applicatie in microservices.
"Wij zijn in Nederland één van de drie partners die deze diensten in samenwerking met  Microsoft mag aanbieden. Door onze korte lijnen met Microsoft Azure Engineers kunnen wij snel schakelen om antwoord te krijgen als u vragen heeft over wat wel en niet mogelijk is."