Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

De eerste week bij Wortell

Wanneer je bij Wortell aan de slag gaat, krijg je de tijd om de organisatie en je collega's te leren kennen tijdens de Wasstraat. Zo kun je wennen aan de manier van werken, waardoor je uiteindelijk sneller en beter kunt starten met je nieuwe baan.

Hoe ziet de eerste week eruit? Hr-medewerker & Officemanager Dion legt uit hoe zij werd meegenomen in de wereld van Wortell!

 

"Warm welkom en open cultuur"

"In de eerste week doorloop je de Wasstraat," vertelt Dion. "Via allerlei sessies maak je kennis met Wortell. Deze sessies worden georganiseerd in de kerk in Lijnden — een prachtig pand waar een collega je hartelijk ontvangt met koffie en taart. Ik vond het een heel warm welkom."

Voor Dion was de Wasstraat spannend, omdat zij nieuw was in de IT-wereld: "Ik kwam uit een geheel andere branche en vroeg mij af wat voor sfeer ik bij een IT-organisatie zou aantreffen. De welbekende vooroordelen bleken niet te kloppen. De cultuur is heel open. De collega's die op kantoor aanwezig waren, kwamen meteen naar mij toe en wilden me écht leren kennen."

 

"Wortell maakt zijn beloftes waar"

Werken bij Wortell klinkt heel goed. In het begin nam Dion dit wel met een korreltje zout: "Wortell is de beste werkgever van het jaar en zegt bij binnenkomst dat iedereen bereid is om je te helpen. In het begin zette ik daar weleens mijn vraagtekens bij. Maar al snel bleek dit gewoon waar te zijn!"

Dat collega's bij elke stap betrokken waren, vond Dion zeer waardevol: "Bij Wortell nemen mensen de tijd voor je. Tijdens de Wasstraat gaven collega's van alle afdelingen kennissessies: van marketing tot services. Daarnaast werden we vrijgesteld van werk om alle informatie goed tot ons te nemen. Toen de meetings opstartten, maakten collega's tijd vrij om ons hierbij te begeleiden. Door deze aanpak konden we het bedrijf op ons eigen tempo leren kennen."

 

"Ik kreeg genoeg handvatten om aan de slag te kunnen"

"Wortell is een groot bedrijf en IT was nieuw terrein voor mij, maar ik kreeg tijdens de eerste week genoeg handvatten om aan de slag te kunnen," concludeert Dion. "Na afloop van de Wasstraat voelde ik mij een stuk zekerder, waardoor ik mijn taken goed kon oppakken."

Dion kwam ook nog eens voor een verrassing te staan: "Ik had nooit gedacht dat ik IT zo ontzettend leuk zou vinden. Wortell is een hele open club en ik heb het hier enorm naar mijn zin. Het werk is divers en dynamisch en ik heb fijne collega’s. Voor mij is Wortell één grote plus!"

Onze auteur

Dion Weitenberg

Dion is als HR medewerker  werkzaam binnen Wortell. Ze is verantwoordelijk voor zowel de administratieve HR taken als een stukje onboarding van nieuwe collega's. Samen met haar collega's is ze verantwoordelijk voor de huidige en potentiële werknemers van de organisatie en biedt ze graag een luisterend oor. Dion haar doel is werkgeluk en het verbinden van collega's.

Ook werken bij Wortell?

Meer over Werken bij Wortell

Blogpost / 2-8-2022

Diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusiviteit bij Wortell

Het is Pride Week in Amsterdam! En dat vieren we enthousiast mee bij Wortell. Want kunnen zijn wie je bent en houden van wie je wilt, dat vinden...
Blogpost / 18-7-2022

Traineeship Cyber Security

In het najaar start ons Cyber Security Traineeship. Binnen dit programma word je binnen twee jaar opgeleid tot een zelfstandige Security Professional.
Blogpost / 14-6-2021

Echt op je plek zijn bij Wortell

De eerste maand als Worteller.
Blogpost / 5-5-2022

Uitstekend werkgeverschap; Wortell is een World-class Workplace

Ons motto, 'We empower people', geldt niet alleen voor klanten, maar ook voor onze medewerkers.
Blogpost / 25-2-2021

Waarom mensen bij Wortell op nummer één staan

Ons motto, 'We empower people', geldt niet alleen voor klanten, maar ook voor onze medewerkers.
Vacature

Open sollicitatie

Wij komen graag met je in gesprek, ook als er op dit moment wellicht geen passende vacature is.
Vacature

IT Support Engineer

Ben jij de ambitieuze IT Support Engineer die wij zoeken?
Vacature

Stage Interne Communicatie

Ben jij op zoek naar een HBO/WO (afstudeer-) stage in de richting van Communicatie? Wil jij waardevolle werkervaring op doen op het gebied van Interne...
Vacature

Forensic Analist

Je hebt passie voor security en besteedt graag je tijd aan het verdiepen in technieken, procedures en het leren van de nieuwste threats op het gebied...
Vacature

Compliance Manager

Als Compliance Manager ben je verantwoordelijk voor de controle en naleving van de verschillende standaarden binnen Wortell.
Vacature

Corporate IT Recruiter

Wij zoeken iemand die het leuk vindt om meerdere facetten van recruitment tot zich te nemen.
Vacature

Recruitment Marketeer

Jij zorgt ervoor dat Wortell uitblinkt op de arbeidsmarkt.
sven_stock_wortell
Vacature

Business Architect IT

Als Business Architect IT treed je op als Trusted Advisor voor onze klanten. Jij stelt high level roadmaps op waarbij je rekening houdt met de uitvoer...
Vacature

Project Controller

Als Project Controller zie jij erop toe dat onze projecten verlopen volgens budgettering en financiële planning.
Vacature

Cyber Security Traineeship

Dit najaar start ons Cyber Security Traineeship. Binnen dit programma word je binnen twee jaar opgeleid tot een zelfstandige Security Professional.
Vacature

Accountmanager

Jij bent verantwoordelijk voor het verkopen van onze diensten in zowel de profit als de non-profit sector.
Vacature

Project Manager

Als project manager bij Wortell heb je afwisselende dagen, die gedeeltelijk van te voren vast staan maar ook voor een groot deel bestaan uit ad hoc we...
Vacature

Identity & Access Management (IAM) Specialist

Jij bent de specialist op het gebied van Identity & Access Management bij onze klanten.
Vacature

Office Manager

Als Officemanager ben jij contactpersoon en vraagbaak voor office gerelateerde zaken.
Vacature

Director of Managed Services

Jij bent verantwoordelijk voor het aansturen van beide operations teams in Nederland & België.