Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

De volgende stap in de Copilot reis

Blogs
Artificial Intelligence
Femke Cornelissen
21-11-2023

Na ons enthousiasmerende Copilot Webinar van 21 november bieden we drie exclusieve vervolgopties aan om jouw reis met Microsoft Copilot te personaliseren en te verdiepen:

Optie 1: Persoonlijke Inspiratie Sessie 
Krijg een één-op-één inspiratiesessie rechtstreeks op jouw kantoor. Onze expert neemt een diepe duik in jouw specifieke bedrijfsbehoeften en toont hoe Microsoft Copilot deze kan adresseren en transformeren.
Investering: €1.250 -> aanvragen

Optie 2: Copilot Flightplan Programma
Dit intensieve programma is ontworpen om je team klaar te maken voor Microsoft Copilot. We behandelen verschillende elementen die essentieel zijn voor je digitale transformatiereis, met praktische toepassingen en strategieën op maat van jouw organisatie. 
Investering: €12.500 -> aanvragen

Optie 3: Microsoft Copilot workshops
Neem deel aan interactieve workshops op een van onze kantoren. Deze sessies zijn ideaal voor beslissers die de voorkeur geven aan persoonlijke interactie en hands-on leren in een professionele setting. Max 1 persoon per organisatie kan deelnemen aan de workshops. -> Inschrijven 

Elk van deze opties is zorgvuldig samengesteld om je te voorzien van de kennis, tools en inzichten om Microsoft Copilot optimaal te benutten en je bedrijfsvoering te optimaliseren.