Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Een app om psychoses te voorspellen en te voorkomen

Blogs
18-3-2015

Bij Wortell zijn we gek op talent. Jong, oud en alles wat daartussen zit-talent. Daarom zijn er op dit moment zes knappe koppen bij ons aan de slag. Allemaal studerend aan de studie Informatica van de Hogeschool van Amsterdam. De komende periode gaan zij aan de slag met een prototype-app voor zorginstelling Pameijer, om psychoses te voorspellen en te voorkomen.

"Wij zijn Luc, Muriel, Guido, Anouar, Achmed en Ruben van de Hogeschool van Amsterdam. Wij zijn bezig met een project voor Pameijer. In dit project gaan wij een app maken waarmee we psychoses gaan voorspellen en voorkomen. Dit willen wij doen met de Muse headband die hersengolven leest. Het project zal een half jaar duren en in die tijd hopen wij een goed product te kunnen opleveren.

We willen psychoses tegengaan doormiddel van minigames die de gebruiker kan spelen. Dit zijn spelletjes waarbij de gebruiker afgeleid wordt van zijn gedachten waardoor hij uit zijn psychose raakt.

Wij studeren allemaal informatica aan de HvA, maar we doen wel verschillende richtingen binnen de studie. In ons team zitten twee Game Developers, een Business IT Manager, een Software Engineers en twee System Network Engineers."

HvAproject2

HvAproject1

HvAproject3