Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

European SharePoint Conference 2013 in Kopenhagen

Blogs
5-2-2013

​​Jasper Oosterveld, SharePoint Consultant bij Wortell is één van de Nederlandse sprekers op de European SharePoint Conference van 4 t/m 7 februari 2013 in Kopenhagen, Denemarken.

Tijdens de European SharePoint Conference zal er veel over techniek gedeeld worden en uiteraard zal SharePoint 2013 niet onbesproken blijven. Dit is ook precies waar Jasper Oosterveld de afgelopen maanden veel kennis over heeft opgedaan; SharePoint 2013. Jasper heeft aan de hand van een uitgebreid onafhankelijke SharePoint onderzoek, dat is uitgevoerd door de Europese SharePoint gemeenschap in oktober-november 2012, zijn sessie vormgegeven. Bevindingen uit dit onderzoek over de impact van SharePoint 2013 voor de huidige en toekomstige resultaten van organisaties zal Jasper presenteren door middel van demo's en voorbeeldcases in Kopenhagen.

Jasper is een actief lid van de SharePoint Community. Hij spreekt regelmatig op evenementen zoals TechReady, DIWUG en SharePoint zaterdag. Hij is de mede-oprichter van de site SPCNL. SPCNL verzamelt Nederlandse SharePoint artikelen geschreven door SharePoint experts en liefhebbers. Alle blogberichten van Jasper Oosterveld kunt u hier vinden.