Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Event: E-health Convention

Blogs
13-8-2015

Op 29 september 2015 vind de e-Health Convention plaats in Amsterdam. Een interactieve congresdag met in totaal 25 sessies over nieuwe, inspirerende en bewezen toepassingen van (digitale) zorgtechnologie. De aanjagers voor het verhogen van kwaliteit van zorg en zorgefficiency.

voor wie

e-Health Convention is gericht op een brede groep zorgprofessionals, waaronder artsen en specialisten, bestuurders en management (academische) ziekenhuizen en andere zorginstellingen, zorgverzekeraars, GGZ, online professionals van zorgaanbieders, beleidsmakers, VVT (verpleging, verzorging, thuiszorg) en farmaceuten.

programma

Het meest actuele programma vind je op de site van e-Health Convention.

Wortell verzorgt, als sponsor van dit congres, een besloten rondetafelsessie met lunch. Tijdens deze lunch gaan we het hebben over 'de mobiele zorgwerkplek van de toekomst'. Daarnaast krijgen alle aanwezigen ook toegang tot het congres zelf.

locatie

Pakhuis de Zwijger - Amsterdam

aanmelden

De klantlunch vindt plaats op basis van persoonlijke uitnodiging en biedt tevens gratis toegang tot het gehele congres. Mocht je interesse hebben in deelname, maar niet persoonlijk benaderd zijn door een van onze accountmanagers, laat het ons weten.