Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Experts Live 2015

Blogs
19-10-2015

We zijn trots om te melden dat Danny Burlage (Office 365 MVP & CTO van Wortell) en Freek Berson (Remote Desktop Services MVP & Specialist bij Wortell) op 19 november zullen spreken op Experts Live 2015.

Experts Live 2015

Experts Live is een onafhankelijk platform voor IT Pro’s rondom Microsoft oplossingen. Een platform dóór en vóór de community. Elk jaar organiseert Experts Live een grootschalig kennisevent. Inmiddels uitgegroeid tot het grootste Microsoft community event van de BeNeLux waar meer dan 1000 bezoekers samen komen. Danny en Freek zullen onderstaande sessies verzorgen.

NextGen SharePoint portals - Danny Burlage

Microsoft is de SharePoint Online suite flink aan het aanpakken. Kant-en-klare oplossingen in de vorm van NextGen portals worden geïntroduceerd, welke organisaties in staat stellen om gedegen business oplossingen neer te zetten met slechts een paar klikken. Hoe zal dit verder evolueren? In welk opzicht zal SharePoint Online veranderen in de toekomst? We nemen een duik in de roadmap van SharePoint Online en Microsoft’s visie op NextGen portals.

Choose your destiny: RDS on Azure vs. Azure RemoteApp - Freek Berson

Tegenwoordig bestaat een applicatielandschap niet meer alleen uit traditionele Windows applicaties. Software as a Service (SaaS), web applicaties en zelfs moderne Apps uit een AppStore zijn niet meer weg te denken van de moderne werkplek. Daarmee is het applicatielandschap echter nog niet compleet. Binnen vrijwel alle organisaties zijn vele line of business applicaties gebaseerd op klassieke Windows applicaties. Hoe laten we deze applicaties landen in de moderne Werkplek? Microsoft RemoteApp heeft als doel het centraal aanbieden van deze traditionele Windows applicaties welke transparant draaien op ieder type device op iedere locatie. Relatief nieuw is Azure RemoteApp. Azure RemoteApp is het aanbieden van diezelfde Windows applicaties, maar dan als dienst vanuit Microsoft Azure. Welke verschillen zijn er tussen deze varianten? Wat zijn de voordelen, nadelen en huidige limitaties? In deze sessie nemen we beide technologieën onder de loop. We vergelijken RemoteApp op Azure IaaS met Azure RemoteApp en zoomen in op de user- en admin ervaring.

Nieuwsgierig geworden?

Meld je op Experts Live aan voor het evenement.