Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Externe coaches voor Wortellers

Bij Wortell geloven we in ontwikkeling en groei van onze medewerkers en ondersteunen we hen om de beste versie van zichzelf te worden. Dit doen wij onder andere door het organiseren van diverse workshops en groeitrajecten op het gebied van werkgeluk en vitaliteit.

Soms kan het toch voorkomen dat de medewerker uitdagingen heeft waarbij behoefte is aan een individueel traject op thema’s waar wij zelf de expertise niet voor in huis hebben. Bijvoorbeeld als zij niet lekker in hun vel zitten door privéomstandigheden, stress ervaren of zich onzeker voelen in bepaalde situaties. Dat is waar externe coaches hun rol kunnen spelen.

Naast ondersteuning bij uitdagingen zien we dat coaches ook een belangrijke rol kunnen spelen bij herstel na verzuim. Zeker als verzuim mentaal gerelateerd blijkt kunnen wij erg snel schakelen om medewerkers een hulplijn en handvatten te bieden bij herstel.

Het belang van externe coaches

Uit ervaring blijkt ook dat externe coaches vaak een frisse blik en onafhankelijkheid meebrengen. Zij kennen ons en onze en uitdagingen door gesprekken met onze mensen. En tegelijkertijd hebben ze geen directe band met Wortell en komen ze dus vaak met nieuwe ideeën en perspectieven waar interne coaches of leidinggevenden niet zo snel aan gedacht zouden hebben. Zo organiseren we bijvoorbeeld intervisies met interne coaches of leidinggevenden om hierover van gedachte te wisselen.

Door samen te werken met externe coaches leren wij van hun ervaring en expertise, wat leidt tot een verdere ontwikkeling van kennis en vaardigheden van onze mensen.

Wij hebben gekozen voor een aantal vaste coaches die de belangen van onze mensen en organisatie begrijpen. Daarnaast hebben ze allen een unieke manier van werken en eigen specialisme waardoor er voor elke medewerker een passende coach beschikbaar is. Dit betekent dat we de juiste coach kunnen inzetten voor specifieke behoeften van onze medewerkers, wat leidt tot een effectievere aanpak van hun uitdagingen, wat op zijn beurt weer bijdraagt aan onze missie om mensen te empoweren. En natuurlijk geheel vertrouwelijk tussen coach en coachee.

Wij vinden het belangrijk om externe coaches als vangnet te hebben voor onze mensen. Door samen te werken leren wij van hun ervaring en expertise, wat leidt tot een verdere ontwikkeling van kennis en vaardigheden van onze mensen. Dat is hoe wij onze mensen empoweren

Onze auteur

Harm-Jan van Tiel

Ik ben ervan overtuigd dat wanneer mensen de kans krijgen om zichzelf te ontwikkelen en plezier hebben in wat ze doen, ze dit ook uitstralen richting onze klanten en automatisch beter presteren. Met als resultaat : tevreden klanten.

Dat is mijn missie, elke dag, om onze mensen te helpen de beste versie van zichzelf te worden.

Benieuwd naar onze vacatures?