Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Freek Berson voor de vierde keer Microsoft MVP

Blogs
1-10-2014

In oktober 2011 is Wortell specialist Freek Berson benoemd tot Microsoft Most Valuable Professional (MVP) voor Remote Desktop Services. Vandaag is hij voor de vierde keer uitgeroepen tot MVP.

MVP staat voor Most Valuable Professional en is een wereldwijd erkende titel. Er bestaan MVP titels voor diverse expertises en Remote Desktop Services (RDS) is daar één van. De titel MVP wordt jaarlijks door Microsoft uitgedeeld aan mensen die zich op uitzonderlijke wijze inzetten in verschillende technische communities en daarmee bereid zijn om belangeloos hun passie, technische kennis en knowhow te delen met anderen.

 

Freek werkt sinds 2009 bij Wortell, waar hij inmiddels is uitgegroeid tot Desktop Virtualisatie Specialist. Vanuit deze rol is hij betrokken bij ontwerp- en implementatiefasen van verschillende projecten.

 

Als MVP is Freek actief op verschillende blogs en fora. Op RDS Gurus en VirtualizationAdmin.com deelt hij zijn kennis en expertise op gebied van Desktop Virtualisatie. Daarnaast heeft Freek ook zijn eigen blog: The Microsoft Platform.

 

We zijn enorm trots op Freek en feliciteren hem met de verlenging van deze bijzondere titel!