Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Helemaal up to date dankzij Wave 15 event

Blogs
11-10-2012

​Op 9 en 10 oktober waren ongeveer 50 enthousiaste klanten aanwezig bij de Wave 15 events. Zij zijn als één van de eersten bijgepraat over de nieuwste versies van Microsoft. Zowel Lync 2013, Windows 8, Office 2013 en SharePoint 2013 worden dit jaar in één keer door Microsoft vernieuwd. Danny Burlage, Luc Joziasse en Robert van Son van Wortell hadden dan ook genoeg te vertellen over de toegevoegde waarde van deze vernieuwde oplossingen. Wave 15 is georganiseerd door Wortell in samenwerking met Dataplus.

Naast de nodige theorie over de vernieuwde oplossingen werden er ook uitgebreide demonstraties gegeven. Tijdens de sessie over Lync 2013 werd er live-verbinding gelegd met verschillende Wortell collega's. De goede kwaliteit van de beeldverbinding viel met name op, evenals de mogelijkheid om ook gezamenlijk met documenten te werken terwijl je één of meerdere mensen tegelijk kunt horen én zien. Windows 8 heeft de grootste verandering doorgemaakt in de Windows geschiedenis en biedt onder andere een geheel nieuwe gebruikersinterface. Bij Office 2013 ligt de nadruk op de verbetering van het visuele gedeelte. Je kunt nu snel en gemakkelijk documenten of presentaties mooi vorm geven. Het 'social' gedeelte in SharePoint 2013 komt overal in terug en biedt heel veel interactieve mogelijkheden voor organisaties. Bovendien zijn de standaard functionaliteiten in SharePoint 2013 zo aangepast dat dit platform inmiddels uitermate geschikt blijkt te zijn om publieke websites mee te maken. Wortell heeft dit meer dan ooit ervaren tijdens de realisatie van haar eigen vernieuwde website: www.wortell.nl.

Bovenstaand zijn een paar highlights uit de presentaties van afgelopen week, maar uiteraard is er heel veel meer over Wave 15 van Microsoft aan bod gekomen.

Hierbij een aantal reacties van onze klanten:

"Ik heb veel nieuwe informatie gehoord, dus ik heb een boel aantekeningen gemaakt."

"We hebben weer genoeg om over na te denken en dat is fijn."

"Microsoft heeft weer mooie dingen ontwikkeld."

"Ik kan morgen mijn collega's helemaal bijpraten."

Na deze succesvolle dagen en de positieve reacties heeft Wortell besloten om nog een aantal Wave 15 sessies te plannen. Houd onze blog in de gaten voor de nieuwe data en geef je op.