Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Hendrix Genetics kiest voor Wortell

Blogs
22-7-2019
Na een uitgebreide selectieprocedure heeft Hendrix Genetics, een van de grootste multi-species fokbedrijven ter wereld, gekozen voor ict-dienstverlener Wortell om met verschillende projecten een bijdrage te leveren aan het realiseren van de toekomstvisie van het bedrijf. Naast het uitvoeren van diverse projecten is ook een langdurige samenwerking aangegaan voor cloudmanagement.

Cloudmigratie voegt waarde toe

Hendrix Genetics ziet het migreren naar cloudgebaseerde technologie als een belangrijke investering die waarde toevoegt aan het bedrijf. Het zet vol in op deze transitie om de samenwerking te verbeteren, gegevens te beschermen en de werkruimte te stroomlijnen. Rob Kremers, Director of IT van Hendrix Genetics: “Met IT kunnen mensen slimmer werken en problemen effectiever oplossen door veilige, flexibele en betrouwbare hulpmiddelen te bieden voor het delen van informatie, samenwerking en innovatie. Investeren in cloudtechnologie is een manier om onze organisatie toekomstbestendig te maken. Verbeterde technologische oplossingen zullen resulteren in meer vooruitgang bij het leveren van waarde voor de hele keten.” Over de keuze voor Wortell is Kremers duidelijk. “We hebben voor Wortell gekozen vanwege zijn uitgebreide ervaring in het migreren van bedrijven zoals het onze naar de cloud. Bovendien vinden we het belangrijk dat Wortell een nauwe samenwerking heeft met Microsoft, dat ook vlak bij hun bedrijf gevestigd is. Wortell won meerdere keren Microsofts Partner of the Year-award en heeft vier medewerkers aan boord die tot Most Valuable Professional (MVP) zijn gekroond.” Danny Burlage, algemeen directeur van Wortell: “Met dank aan de tomeloze inzet van mijn collega’s hebben we ons grondig kunnen verdiepen in Hendrix Genetics, de manier waarop het bedrijf gewend was te werken en op welke manier wij samen zouden kunnen werken om een relevante bijdrage te kunnen leveren aan hun bedrijfsvoering. Ik vind het geweldig om te zien dat Hendrix Genetics een duidelijke visie heeft op hoe werken vanuit de cloud waarde toevoegt aan het hele bedrijf.”

Over Hendrix Genetics

Hendrix Genetics, waarvan het hoofdkantoor gevestigd is in Nederland, is een van de grootste multi-species fokbedrijven ter wereld. Het houdt zich vooral bezig met legkippen-, kalkoenen-, varkens-, vis- en traditionele pluimveefokkerij. Ondersteund door een krachtige portefeuille van grote merken levert Hendrix Genetics expertise en producten aan producenten in meer dan 100 landen, via eigen bedrijven en joint ventures gevestigd in 25 landen en met meer dan 3.400 medewerkers wereldwijd.