Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Hoge scores Giarte voor Wortell in de IT Xperience Monitor 2021

De IT Xperience Monitor (ITX) is een jaarlijkse meting van klanttevredenheid over de dienstverlening van toonaangevende IT-bedrijven in de Nederlandse markt.

Wat is het doel van de IT Xperience Monitor?

Het onderzoek wil voorzien in de grote informatiebehoefte aan zowel de vraag- als aanbodzijde van de markt voor IT-uitbesteding. Het uiteindelijke doel daarbij is te laten zien waar IT-bedrijven goed in zijn en ze te voorzien van inzichten om beter te kunnen samenwerken met hun klanten. Transparantie in de markt is daarvoor onontbeerlijk, dit onderzoek draagt daar aan bij. De toegevoegde waarde van IT Xperience Monitor (ITX Monitor, voorheen bekend als Outsourcing Performance) is verder de focus op de Nederlandse markt.

Vertrouwen en langdurige klantrelaties

Om van de Giarte onderzoeksresultaten een representatief beeld te krijgen is het belangrijk dat er veel klanten meedoen. We zijn er trots op dat maar liefst 22 klanten de tijd hebben genomen om mee te werken aan het onderzoek. Dat getuigd nog eens van een echt partnership! Het zegt ons veel dat zij allen bereid zijn om mee te werken, om zo samen nog sterker te worden richting de toekomst. 

Diensten binnen Managed Services

Op de score op het gebied van System Integration en Security Management zijn we extra trots. Op dit gebied doen we voor het eerst mee en zijn we binnen gekomen met een 8,0 en een ruime 7,7.

Scoren op competenties

Wortell zet in op langdurig partnerschap met haar klanten door diensten As a Service aan te bieden. Wij worden graag gezien als een partij met diepgaande technische kennis. De hoogst scorende indicator bekwaamheid is dan ook veelzeggend.
  • Bekwaamheid: 85
  • Aanpassingsvermogen en bereidheid: 75

As a Service-dienstverlening door Wortell

Met de As a Service-diensten van Wortell worden klanten volledig voorzien van effectieve IT-oplossingen, adequate beveiliging en duurzame techniek. Voor een vaste prijs per maand per gebruiker wordt alles voor klanten geregeld. Wortell biedt de volgende diensten As a Service aan: Moderne Werkplek (Microsoft 365), Hybride Azure Cloud (Microsoft-cloudomgeving), Managed Detection and Response (security), Data Platform (voorspellende data) en Meeting Room (video-overleg via Microsoft Teams).

We empower people

We empower people. Wij willen mensen in hun kracht zetten met behulp van technologie via onze diensten. Dat is de missie van Wortell en de reden dat wij elke dag met een glimlach aan het werk gaan.

Bij Wortell is het daarbij ons doel om het gat tussen de eindeloze technologische mogelijkheden die tot onze beschikking staan, en de mate waarin mensen en bedrijven hier gebruik van maken, zo klein mogelijk te maken.

Neem contact op

Wil je dat we met je meedenken over hoe we jou hierbij kunnen helpen? Plan dan hieronder een afspraak in.