Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Hybride vergaderen? Dat doe je met de nieuwe Dell MTR-hardware

Onlangs is het coronabeleid opnieuw wat strenger geworden, waardoor de meeste mensen vanuit huis werken. Desondanks breekt er ongetwijfeld een moment aan waarop we weer deels naar kantoor gaan. Maar allemaal tegelijk door de klapdeuren lopen, zit er niet meer in. Zelfs niet wanneer de pandemie voorbij is. Want thuiswerken heeft veel voordelen met zich meegebracht.

Dit betekent dat er een groeiende behoefte is om vergaderingen te faciliteren tussen collega's die thuis en op kantoor zitten. Oftewel: hybride vergaderingen. Tegenwoordig gaat dat niet meer zonder video. Het is een kwestie van tijd voordat elke vergaderkamer is voorzien van een camera. Vrijwel iedere organisatie zal de hybride vergadering uiteindelijk omarmen. Maar hoe zit het precies met de techniek? Bekijk het in de video of lees onder de video verder. 

Geïntegreerde oplossing: bestaande gigant betreedt het MTR-veld

Microsoft Teams Rooms (MTR's) faciliteren hybride vergaderingen. Verschillende fabrikanten leveren de benodigde apparatuur. Deze is gecertificeerd door Microsoft, wat betekent dat er Microsoft-software op draait. De gebruiker ziet altijd dezelfde look en feel en de uniforme bediening is voor iedereen beschikbaar. Eigenlijk maakt het dan niet veel uit van welk merk het apparaat is. Of toch wel? 

Mééstal is het merk niet zo belangrijk. Maar nu Dell — 's werelds grootste fabrikant van computerbeeldschermen — óók schermen voor in vergaderkamers is gaan produceren, liggen de kaarten anders. Het is namelijk een volledige oplossing die ook nog eens Microsoft Teams gecertificeerd is. 

Natuurlijk krijg je nog wel te maken met enkele randapparaten: een camera en een bedieningspaneel van Logitech, om precies te zijn. Lastig? Niet bepaald. We leveren deze oplossing als één bundel en verlenen hier wereldwijd support op. Gebeurt er iets met je Logitech-apparatuur, dan is de garantie geregeld via Wortell. Heel praktisch, want zo heb je maar met één partij te maken.

Microsoft Teams Rooms

Hybride vergaderen

Aan de slag met hybride vergaderingen? Lees meer over onze dienstverlening Microsoft Teams Rooms. 

Meer kracht en snelheid, minder storingen

Wortell is als eerste Microsoft-partner ter wereld uitverkoren om twee van de drie bestaande schermen te gebruiken. “Met de steun van Dell leveren wij het scherm als een dienst aan onze klanten. De klanten van Wortell kunnen zo profiteren van de uitstekende wereldwijde supportorganisatie van Dell. En over de techniek zijn we erg enthousiast: de PC is véél krachtiger dan die van andere MTR's, alles werkt sneller en storingen zijn beperkt tot een minimum.” Aldus Remko Brilman, Directeur Wortell Intelligent Communications.

Daarnaast zit er een prachtige feature genaamd Dell Screen Drop in het scherm waar Dell patent op heeft. Dell Screen Drop is ’s werelds eerste toegankelijkheidsfeature voor personen van verschillende grootte. Wanneer het om een touchscreen gaat, zie je aan de zijkant van het scherm twee kleine touch knoppen staan. Met deze touch knopen aan de zijkant van het scherm kunnen gebruikers het beeld digitaal verlagen tot 3 verschillende hoogte-instellingen zodat het gemakkelijk te bereiken is. Dit kan bijvoorbeeld interessant zijn voor mensen in een rolstoel. Zij kunnen de knopjes gebruiken om overal bij te kunnen op het scherm. Wij vinden het geweldig dat Dell hieraan heeft gedacht.

Hybride vergaderen met topapparatuur?

Wil je zelf eens ervaren hoe het is om hybride te vergaderen met de splinternieuwe Dell-oplossing? Neem gerust contact met ons op voor een demonstratie of proefopstelling.

Dell MTR specificaties

De Dell schermen variërend van 55” tot 86” maken gebruik van InGlass™ technologie met 4K kwaliteit. Daarbij heeft Dell een speciale MTR en door Microsoft gecertificeerde versie binnen de Optiplex desktop productlijn ontwikkeld. Deze zeer krachtige Dell Optiplex gebaseerd op I7-10de generatie in combinatie met 16GB werkgeheugen maakt de Optiplex MTR bijzonder snel. Deze Dell Optiplex MTR PC kun je in een hiervoor gemaakt slot achter in het beeldscherm schuiven. Eigenlijk koop je een volledig geïntegreerde oplossing. Losse kastjes wegwerken hoeft daardoor niet meer.

Hybride vergaderen

Ontdek de dienstverlening van Wortell

Aan de slag met Teams Meeting Rooms.