Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

I love my job part 1: hoe wij kennis en ervaringen delen

Blogs
2-7-2015

Wat een heerlijke, zomerse week tot nu toe. Deze ochtend besluit ik om eens lekker vanuit huis op te starten. Gewoon op het balkon, in de schaduw, laptop erbij, het bekende kopje koffie en het lijstje met de dingen die gedaan moeten worden. Bij verschillende mensen zal ik nu ongetwijfeld in de allergie zone schieten want ik ben er inmiddels achter dat niet iedereen zo van lijstjes houdt! Ik ben zo'n Worteller die gemiddeld maandelijks nog een "schrijf je nieuwe ideeën op" kladblokje verbruikt. Lekker kladden, schetsen en ja.. lijstjes maken. Daarna komt alles keurig in mijn gestructureerde OneNote, OneDrive of samenwerkingssite in SharePoint. Vanuit daar kan ik samenwerken met mijn collega's, kennis en ervaringen delen. Alles wat ik nodig heb om mijn werk optimaal uit te voeren!

Ideeën

Vandaag staat op mijn lijstje met stip op 1 het voorbereiden van Techready. Morgen is het namelijk weer zo ver. Een dag die volledig in het teken staat van kennis en ervaringen delen. Alles wat bij iedereen in lijstjes, documenten, sites of op Yammer te vinden is wordt met alle ideeën en ervaringen die in de koppies van onze collega's zitten gedeeld op deze mooie dag. Een intern evenement voor alle Wortellers, we ontmoeten elkaar deze dag in onze mooie kerk. Waarom we zo'n dag doen? Omdat we het belangrijk vinden. Belangrijk dat we elkaar tenminste eenmaal in de twee maanden als team ontmoeten, met elkaar bij kunnen praten, van elkaar kunnen leren en vooral kennis & ervaringen kunnen borgen.

Ik kijk altijd enorm uit naar deze dag. Het is gaaf om te zien hoeveel enthousiasme en betrokkenheid er is bij onze medewerkers. Om te merken hoeveel gave dingen we mogen doen met en bij onze klanten. Welke uitdagingen we kennen maar ook hoe er mee gedacht wordt in oplossingen en kansen. Een dag die altijd zorgt voor een hele grote glimlach op vele gezichten. Een dag die bijdraagt aan het "wij" gevoel en vooral het trots zijn op elkaar en op alle mooie, dingen die we mogen doen. I love my job!

Terug naar mijn lijstje. De teammeeting voorbereiden. Goede dingen delen met het team zodat we daarna door kunnen gaan met het programma wat in het teken staat van Next Generation Portals, Delve, Office Groups, Governance, Adoptie en nog vele onderwerpen meer. Onderwerpen waar jij na het lezen van dit bericht ook vragen over kunt stellen aan één van de knappe koppen binnen Wortell. Zeker na morgen, dan is er namelijk weer zoveel kennis & ervaring gedeeld dat uitdagingen die je vandaag de dag tegenkomt op je lijstje op te lossen zijn.

Ilovemyjob