Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

I love my job part 2: balans opmaken

Blogs
8-7-2015

Ken je dat? Dat je je ineens bedenkt dat het al woensdag is? Dat het alweer juli is? Je jezelf beseft dat de eerste 6 maanden van het jaar alweer voorbij zijn?
Ik besefte het me vanochtend. Dat het woensdag is, de woensdag in een nieuwe week, de woensdag na ons geweldig interne evenement Techready. De dag die in het teken stond van ontmoeten, kennis & ervaringen delen. Een dag waarop ontzettend veel goede ideeën zijn ontstaan, goede initiatieven mijn mailbox in kwamen stromen en zoals een collega de dag heel mooi samenvatte: 'het was er één uit het boekje'.  Een dag om trots op te zijn!

Woensdag dus, de tweede woensdag alweer van juli. Tijd om de balans op te maken. Voor vandaag kies ik dan ook het rustigste plekje van de kerk: onze geweldig mooie zolder. Deze mooie werkplek is een stilteruimte met mooie grote schermen. De perfecte plek voor mij deze ochtend.
Zolder

Met het teamplan op het grote scherm, mijn "schrijf je nieuwe ideeën kladblok" naast me en natuurlijk mijn bekende kopje koffie kan ik van start.
Ik concludeer dat we aardig op weg zijn. Doelstellingen op het gebied van borgen van kennis & ervaring, groei en standaardisatie zijn gedeeltelijk behaald. We zijn met de juiste dingen bezig. Zullen hier en daar nog wat bij moeten sturen, kijk daar komen ze dus: de mooie actiepunten voor mijn kladblok.

Dan de nieuwe initiatieven, initiatieven die ontstaan zijn bij onze collega's en nu meer handen en voeten moeten gaan krijgen. Mijn lijstje met actiepunten voor de komende periode groeit.

Ik concludeer dat we goed bezig zijn. De eerste 6 maanden zijn dan wel voorbij gevolgen maar het zijn 6 hele mooie maanden geweest. Als organisatie, als deliveryteam en binnen onze domeinen hebben we veel bereikt. Veel bereikt intern, voor onze mensen, maar ook vooral voor onze klanten. We zijn zichtbaar gegroeid. Gegroeid in de dingen die we doen, gegroeid in onze kennis en gegroeid in het nog beter beantwoorden van de uitdagingen die vandaag de dag op het "schrijf je nieuwe ideeën kladblok" van onze klanten staan. Diensten als envisioning, adoptie, governance, het implementeren van Office 365 en het maken van gave apps voor ieder type device, beantwoorden de uitdagingen van vandaag de dag.

Met deze standaard diensten, de passie, energie en het enthousiasme bij onze collega's weet ik zeker dat de komende 6 maanden eveneens voorbij gaan vliegen. Ik geniet nog even na van de afgelopen 6 maanden en sta nog even stil bij onze successen.  Op naar kopje koffie nummer 2,  mijn actielijst en op naar een mooie nieuwe werkdag!

I love my job!