Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

In-partnership werken aan de beste Moderne Werkplek met Liquit

Liquit en Wortell gaan een strategisch partnership aan om klanten een nog betere Moderne Werkplek ervaring te kunnen bieden. Met Liquit kunnen we lokale applicaties perfect integreren en beheren binnen onze Moderne Cloud Werkplek WORK.

Hoe werken Liquit en WORK samen

De werkplek van een gebruiker gaat verder dan Microsoft alleen. Vaak zijn juíst de applicaties buiten het Microsoftlandschap, de primaire applicaties die medewerkers nodig hebben in hun dagelijkse werk. Daarom bieden we boven op de kern van onze dienst WORK, met Liquit een gebruiksvriendelijke oplossing om applicaties buiten het Microsoft landschap te integreren. Dat sluit perfect aan bij de visie die wij hebben met WORK: de best passende werkplek voor iedere medewerker waarin al zijn of haar applicaties in één omgeving samenkomen.

Traditionele IT integreert in de cloud

Sven van Rijen, Product Owner WORK vertelt waarom deze samenwerking een belangrijke toevoeging is aan het product WORK. “We zien dat veel organisaties vanuit een traditionele IT-omgeving richting de cloud gaan. De stap richting de cloud maak je niet in één keer maar gaat vaak gefaseerd. Met Liquit dichten we het gat tussen de traditionele on-premises omgeving, en de Moderne Cloud Werkplek. Dit doen we door lokale- en primaire applicaties via Liquit aan te bieden binnen onze dienst WORK. Denk hierbij bijvoorbeeld aan boekhoudpakketten zoals Afas en zorgsystemen zoals NEDAP. Op deze manier kunnen we de traditionele IT-omgeving samenbrengen met de moderne Cloud-omgeving.”

In-partnership de beste klantervaring bieden

“We waren al een tijdje opzoek naar een dergelijke oplossing om onze dienst nog completer te maken en zo de gebruikerservaring te verbeteren. We zijn uitgekomen bij Liquit omdat deze organisatie goed past bij Wortell. De bedrijfscultuur sluit heel goed aan bij ons en Liquit is net als Wortell, een volledig Nederlands bedrijf. Ook dit vinden we belangrijk omdat we hierdoor snel kunnen schakelen en onze klanten het best kunnen ontzorgen”, aldus Sven.

De strategie van Wortell is om in-partnership samen te werken met goede partners. We willen klanten zo goed en snel mogelijk helpen en dit betekent dat we niet een oplossing gaan bouwen die er al is. Als er een partner is die hetgeen dat wij nodig hebben goed ingeregeld heeft, werken we daar graag mee samen. Zo is ook de samenwerking met Liquit ontstaan.

Altijd en overal werken

Work.

Stel, de zorg rondom de werkplek wordt je geheel uit handen genomen. 
Sven van Rijen, Product Owner WORK

“Wij integreren de oplossing binnen WORK. Hierdoor hebben onze klanten alle voordelen van Liquit maar hoeven zij niet direct met Liquit te schakelen. Wij regelen alles op de achtergrond.”

Integratie met Liquit beschikbaar als add-on op WORK

Klanten van Wortell krijgen niet direct met Liquit te maken. Sven legt uit: “Wij integreren de oplossing binnen WORK. Hierdoor hebben onze klanten alle voordelen van Liquit maar hoeven zij niet direct met Liquit te schakelen. Wij regelen alles op de achtergrond.” Sven legt uit dat niet alle klanten Liquit nodig hebben, bijvoorbeeld als klanten alleen gebruik maken van SaaS-applicaties en geen lokale applicaties hebben draaien. “Daarom bieden we het integreren van lokale applicaties als add-on boven op de standaard dienst. Dit deden we voorheen met de ConfigManager en Windows Virtual Desktop. Hier kunnen we nu Liquit aan toevoegen. Per situatie kiezen we uit een van deze drie oplossingen, of een mix van deze drie, de best passende voor de klant.”

Over WORK

WORK is de standaard dienst van Wortell waarmee we onze klanten de best passende Moderne Werkplek bieden. Een werkplek die afgestemd is op de behoeftes van het individu. Met WORK brengen we een werkplek die technisch excellent is. Wij zien dat als randvoorwaardelijk en niet als unique selling point. Wat WORK bijzonder maakt is de focus op het ontzorgen van de IT-organisatie en het optimaal bedienen van de gebruiker van de werkplek.

Omdat wij ons inzetten voor het optimaal ondersteunen van de werkplekken van onze klanten, kunnen zij zich bezighouden met datgene wat ertoe doet: de eigen organisatie.

Over Liquit

Liquit overbrugt de kloof tussen de IT-afdeling en de eindgebruikers. De oplossing die we binnen WORK gebruiken maakt de toegang tot applicaties eenvoudig voor eindgebruikers. Liquit is de meest uitgebreide, toonaangevende Digital Workspace Management-oplossing die momenteel beschikbaar is. Het levert levenscyclusbeheermogelijkheden aan de Wortell en dient als one-stop-shop voor eindgebruikers.

Lees meer over de WORK Modern Workplace

De werkplek van Wortell is een compleet gepersonaliseerde werkplek. Een werkplek waar iedere werknemer mee aan de slag wilt. Lees hier direct meer over de WORK werkplek. 
Onze auteur

Sven van Rijen