Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Internet of Things business impact programma

Blogs
16-3-2015

Op dit moment begeleiden wij een aantal van onze klanten in een "Internet of Things | business impact programma".

Dit programma draait om het ontwikkelen van een eigen (eerste?) business case rondom IoT technologie, toegespitst op úw business. Het programma bestaat uit een 5-tal workshops waarin stap voor stap wordt gewerkt aan het realiseren van een eigen gevalideerd IoT business concept. Het resultaat is een concrete tastbare IoT toepassing voorzien van een uitgewerkte business case die de waarde in harde euro’s zichtbaar maakt.

Het programma start met een kickoff sessie. In 1 dagdeel krijgt u inzicht in de kansen van Internet of Things in úw business. De sessie is voor 8 tot 12 personen van uitsluitend úw organisatie. Maximaal 30% van uw groep bestaat uit IT-staf. De overige groepsleden komen uit directie of management. De kickoff is vrijblijvend en wordt kosteloos aangeboden door Wortell in samenwerking met Microsoft.

Na de kickoff start de intensieve fase. In 5 dagen verdeeld over 2 maanden tijd werkt u een concrete IoT business case in uw organisatie uit tot een tastbaar concept: een PoC, demo of film. De sessies worden begeleid- en voorzien van specifieke know-how door onder meer Wortell, Microsoft en een aantal IoT- en business development vakspecialisten. Het programma is gebaseerd op het concept van “design thinking”

Na afloop van dit programma heeft u zicht op de impact van IoT op úw business. U heeft uw eigen IoT case ontwikkeld waarmee u uw organisatie en klanten inspireert. Uw IoT case is repeteerbaar, kopiëerbaar naar andere IoT cases binnen úw business. De afgelopen maanden heeft een aantal organisaties het programma doorlopen met heel uiteenlopende toepassingen tot gevolg.

iot impact

Bent u benieuwd naar de impact die internet of things in uw business kan hebben? Wilt u een Internet of Things kickoff sessie boeken? Neem dan gerust contact op via maarten.van.noort@wortell.nl of 06-21866656.