Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Je mooiste hoofdstuk schrijven én gezien worden? Dat doe je bij Wortell

“Als je leven een boek is, dan is Wortell een hoofdstuk. Laat het een van de mooiste hoofdstukken uit je boek zijn.” Dat is wat wij je meegeven wanneer je bij ons aan de slag gaat. Want werken bij Wortell is méér dan je werkzaamheden van 9 tot 5 uitvoeren conform een functieprofiel.

Wil je weten wat we hier precies mee bedoelen? In deze blogpost leggen we het uit.

Jouw ontwikkeling voorop

Start je bij ons, dan sluit je je aan bij een groep mensen die gaan aanvoelen als familie en vrienden. Samen en alleen doen we allerlei gave dingen. We ontdekken, leren en ervaren zóveel meer dan je je nu misschien kunt voorstellen. Of dat nu op het vlak van technologie, organisatie, inspiratie of persoonlijke ontwikkeling is. Overal is ruimte voor.

De ontwikkeling van onze mensen staat voorop. Als zij groeien en op de juiste plek zitten (of hun nieuwe plek binnen Wortell ontdekken na een periode van groei), maakt dit ons als werkgever enorm trots. Daarom dagen wij alle Wortellers uit om iedere dag een stap te zetten in hun ontwikkeling. We dagen onze mensen uit om het iedere dag weer beter te doen. Hoe we dat doen? Bijvoorbeeld door elkaar dagelijks feedback te geven, elkaar te hepen bij uitdagingen of het bijbrengen van kennis, nieuwe samenwerkingen aan te gaan, kersverse technologie te implementeren of de individuele doelen van een medewerker te bespreken.  We dagen medewerkers namelijk uit om doelen te stellen vanuit hun waarden. En om na te denken over hun bijdrage aan onze organisatiewaarden en onze missie (‘We Empower People’). 

Verbinding én een luisterend oor

Het resultaat van dit alles? Verbinding. Samen werken we aan een gemeenschappelijk doel. De waarden fungeren als ons kompas. Hieraan toetsen we telkens opnieuw of we de juiste dingen doen. Klopt het allemaal? Dan gaan we lekker door. Maar als we een kink in de kabel zien, is er ruimte om bij te sturen. Dát is immers hoe je leert en groeit.

Daarbij bieden we onze medewerkers de nodige ondersteuning. Zij moeten voelen en weten dat er mensen in de organisatie zijn bij wie ze terecht kunnen met hun vragen, uitdagingen en dromen. Mensen die tijd voor ze hebben én een oogje in het zeil houden. En die zo nu en dan oprecht vragen: “Hoe gaat het nu écht met je?”

Iedereen wil ten slotte gezien en gehoord worden. En als iemand je af en toe vertelt dat je goed bezig bent en dat je aanwezigheid gewaardeerd wordt, is dat ook fijn. Wij doen dat in woorden en in gebaren. Mede daarom is werken bij Wortell méér dan een baan. Je hoort erbij — welke plek je ook inneemt in de organisatie. En terwijl jij een van je mooiste hoofdstukken schrijft, wordt er voor je gezorgd!

Vacatures

Meer weten over werken bij Wortell?

Sta jij (met de spreekwoordelijke pen in de hand) klaar voor deze nieuwe episode? Kijk dan eens of een van onze vacatures je aanspreekt.

Onze auteur

Natasja van Doorn

Director of People & Culture

Onze mensen zijn de kracht en inspiratie van onze organisatie. Ze zijn trots op hun werk en maken voortdurend het verschil. Mensen staan bij ons altijd op de eerste plaats; alleen zo blijven ze tot de top van hun vakgebied behoren. Het zijn tenslotte tevreden en trotse medewerkers die zorgen voor tevreden en trotse klanten. Dankzij een open, transparante communicatie en ondernemersdrift bouwen zij een relatie op met de klant. Voortdurend op zoek naar de beste en meest toepasbare oplossing. En te herkennen aan een continue zoektocht naar verdere verbetering van zichzelf en anderen. Het ‘wij-gevoel’ is daarbij belangrijk. Zo maken we het verschil voor onze klanten.