Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Juist nú aan de slag met actuele inzichten uit Power BI

Power BI is onderdeel van de Office 365 Suite en op dit moment een veelgebruikte tool. Logisch want juist nu zien we dat IT afdelingen van onze klanten overrompeld worden met vragen over hoe informatie sneller en beter uit systemen kan worden gehaald. Of het nu gaat om actuele verkoopcijfers, forecasting , logistieke processen, maar ook zeker als het gaat om stuurinformatie. Power Bi biedt uitkomst. Het rondsturen van excels om inzichten te delen is voor jouw organisatie dan echt verleden tijd. Bekijk direct het webinar terug.

Maak het verschil met belangrijke inzichten

Zodra je Power BI inzet kun je databronnen automatisch uitlezen om het vervolgens te visualiseren. Is dat op korte termijn niet haalbaar? Dan kun je er ook voor kiezen om vanuit vaste excelformaten data te visualiseren en te bewaken.

Webinar terugkijken

Hoe je dat precies doet vertellen we tijdens ons gratis webinar. Het webinar heeft plaatsgevonden op 11 juni maar kun je terugkijken door onderstaand formulier in te vullen.

Meer over Power BI

Blogpost / 31-8-2015

Rolling out the (red) Power BI carpet

Wortell neemt deel aan het exclusieve Microsoft Power BI Red Carpet programma. Hiermee kunnen we onze klanten nog beter helpen met hun Power BI vraags...