Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Kennismanagement met Debble Knowledge Base

Blogs
14-3-2019
Kennismanagement is een belangrijk onderwerp voor organisaties die te maken hebben met kennisintensief werk. Bedrijven en instellingen met veel documenten en waar kwaliteit van essentieel belang is.

Kennismanagement met Debble Knowledge Base

Kennismanagement met Debble Knowledge Base is een uitkomst voor bedrijven en medewerkers die veel kennisintensief werk verrichten. Een oplossing die organisaties helpt bij het beheren, vinden, organiseren en archiveren van kennis en informatie.

Eén centrale plek voor alle kennisdocumenten

Veel organisaties die met veel kennisdocumenten werken hebben moeite met het goed borgen van kennis en belangrijke informatie. Het is vaak op veel verschillende plekken aanwezig. Zo delen medewerkers informatie op het intranet, via de mail of slaan ze het in hun persoonlijke notities op. Er ontbreekt vaak één centrale plek waar al deze informatie vindbaar en doorzoekbaar is. Hierdoor zijn medewerkers veel tijd kwijt aan het zoeken naar de juiste informatie. Kortom, voor organisaties die werken met documenten die retentiebeheer nodig hebben, beleidsstukken, protocollen, kwaliteitsmanagement, producten dienstencatalogus of kennismanagement is een intranet alleen niet meer voldoende. In dit geval biedt Debble Knowledge Base uitkomst.

Kennismanagement factsheet

Lees in deze factsheet onder alles over:
  • De functionaliteiten van Debble Knowledge Base
  • Hoe je kennis op een duidelijke- en gestructureerde wijze borgt
  • Hoe je documenten voorziet van verloopdata
  • Notificaties wanneer de verlooptermijn van een document verstrijkt
  • De krachtige zoekfunctie en filters
  • Een catalogus met documenten, links, afbeeldingen en informatiepagina's
  • In een afgesloten omgeving werken aan de creatie van nieuwe documenten en met één klik publiceren