Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Klaas Kan Alles (met behulp van Wortell)

Blogs
26-6-2017

Bij Wortell in de kerk vonden opnames plaats van het KRO tv-programma 'Klaas Kan Alles'. In Klaas Kan Alles bewijst Klaas van Kruistum dat hij (bijna) alles kan! Hij gaat 'onmogelijke' uitdagingen aan, oefent de meest moeilijke (en soms gevaarlijke) beroepen uit en daagt mensen die toppers zijn in hun beroep uit om het tegen hem op te nemen.

Voor deze speciale aflevering heeft Klaas hulp van Wortell nodig. Kan Klaas de ruimte in? Wortell en in het bijzonder collega Renso Jacobs gaan kijken of dat mogelijk is. Hiervoor gebruikten wij onze HoloLens om Klaas een unieke ervaring te bieden.

klaas_wortell_1.jpg

Het was een super leuke dag! Naast Klaas was er een productieteam aanwezig met een regisseur, een cameraman, geluidsman en productieassistent. Ook Microsoft zelf was aanwezig om het spektakel te aanschouwen.

file-2.jpegOf Klaas echt de ruimte in is gegaan blijft nog even spannend. Seizoen 3 start op 23 september, stay tuned. Wanneer er meer bekend is over de aflevering met Wortell en HoloLens zijn jullie de eerste die dat horen!
zon holo.jpg
#Wortell #HoloLens #Microsoft #KlaasKanAlles

Meer weten over HoloLens?
{{cta('a01949ce-08a2-4019-9155-503c93aaa90b')}}