Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

De kracht van Nintex Workflow

Blogs
20-10-2015

Nintex_WorkflowHet automatiseren van bedrijfsprocessen door middel van workflows kan een behoorlijke tijd- en kostenbesparing opleveren. Denk aan het inrichten van processen voor HR doeleinden zoals een in- en uitdienstredeingsproces, vakantie-aanvragen, etc. Maar ook het doorlopen van een goedkeuringsproces allerlei zaken rondom bijvoorbeeld financiële administratie, sales en operations kunnen sneller worden afgehandeld.

Door een workflow goed in te richten kan er gefocust worden op datgene dat daadwerkelijk van belang is binnen een bedrijfsproces, in plaats van het managen van het proces zelf.

De kracht van Nintex Workflow

Met Nintex Workflow wordt het mogelijk processen makkelijker en sneller te automatiseren. Via de visuele weergave van een Nintex Workflow krijgen gebruikers een goed beeld van het workflow proces. Het bouwen van een Nintex Workflow kan simpelweg in de browser gedaan worden door het slepen van de workflow acties, én is geen tussenkomst van client-side software nodig.

  • Gemakkelijker bouwen van workflows dankzij de een grote set aan standaardcomponenten.
  • Werkt volledig in de browser, geen client-side software nodig.
  • Visuele weergave van de workflow geeft gebruikers een duidelijk beeld van het workflow proces.
  • Drag & drop - dankzij de Drag & Drop functionaliteit in de browser is het gemakkelijk om een workflow op te zetten.
  • Snel starten met standaard-workflows op basis van de door Nintex aangeboden templates
  • Zelf workflow templates maken en hergebruiken.
  • Workflow reports - geeft inzicht in details zoals actieve workflows en doorlooptijden van workflows. Maar ook statistieken van gebruikers, zoals het aantal goed- en afkeuringen, responsetijden etc.

Nintex

Nintex Forms, Mobile en Connectors

Naast Workflow biedt Nintex nog een aantal andere krachtige producten aan, namelijk Nintex Forms, Nintex Mobile en Nintex Connectors.

 

Alle producten van Nintex zijn beschikbaar voor zowel SharePoint on-premises als Office 365. Wil je meer informatie over de mogelijkhieden van Nintex producten, neem dan contact met ons op.