Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Maak kennis: Gratis Azure Workshop

Blogs
12-7-2016

Maak kennis: Azure Workshop

De laatste tijd krijgen wij en Microsoft steeds vaker de vraag hoe organisaties hun ICT landschap flexibel en kostenefficiënt kunnen inrichten. We zien dat het steeds moeilijker is om de vele verzoeken vanuit de organisatie – en de bijbehorende compute en storage vraag – in te vullen. Organisaties verwachten dat IT beschikbaar is en het altijd doet. Een verstoring in het IT landschap kan al snel grote gevolgen hebben voor de bedrijfsvoering.

Graag denken wij vanuit Wortell mee hoe Microsoft Azure je kan ondersteunen bij bovengenoemde uitdagingen. Omdat wij je zelf de voordelen van Microsoft Azure willen laten ervaren, hebben we in samenwerking met Microsoft gewerkt aan een zeer aantrekkelijk voorstel. Met de “Azure proeftuin package” krijg je een proeftuin pre-commitment van EUR 2.000,-  aan Microsoft Azure en een 4-daagse Azure Workshop ter waarde van EUR 4.000,-.

De Azure workshop is opgedeeld in twee delen. In deel 1 leer je over de mogelijkheden van Microsoft Azure, vervolgens ga je direct aan de slag met het inrichten van je eigen Azure proeftuin. Denk aan interessante scenario’s zoals Back-up, Site Recovery, DevTest en Virtual Machines.

Bij een aanschaf van EUR 2.000,- aan Microsoft Azure services ontvang je een GRATIS 4-daagse Azure workshop t.w.v. EUR 4.000,-

De workshop stelt je in staat om:

  • inzicht te krijgen in Microsoft Azure en wat het kan betekenen voor jouw organisatie
  • een business case te maken of haalbaarheidsonderzoek te doen
  • Microsoft Azure onder begeleiding te implementeren
  • inzicht te krijgen in de vervolgstappen voor jouw organisatie

Wil je gebruik maken van deze speciale aanbieding of wil je meer weten over Azure, meld je dan via onderstaande button aan. Of neem contact op met je accountmanager.

Microsoft-Azure-Advertentie-300x250 (002)