Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Microsoft EBC Brussel: “je ervaart de toegevoegde waarde van techniek”

Blogs
4-11-2014

​In oktober vonden twee kennisevenementen plaats in het Microsoft Experience Business Center (EBC) in Brussel, die elk in het teken stonden van een bepaalde branche.

“We zoeken altijd naar deelnemers uit dezelfde sector en liefst ook met een soortgelijke rol zoals bestuurders of IT-directieleden.” vertelt Wortell-directeur Danny Burlage, die gastheer was bij beide evenementen. Hans Kodde (afdelingshoofd en MT-lid) van De Rading jeugd- en opvoedhulp was deelnemer. Hij vertelt: “We konden kennis met elkaar delen, je ziet wat anderen met techniek doen. Dat zorgt voor binding. We zijn in zekere zin lotgenoten.”

EBC Zorg Rondleiding

In een informele en kleine setting hebben de deelnemers kennis gemaakt met de nieuwste ontwikkelingen op het Microsoft platform. Welke waardevol kunnen zijn voor het aangaan van de business-uitdagingen binnen hun branche. Ook de dynamiek tussen de deelnemers onderling is van grote betekenis tijdens deze dagen. Kennis en ervaringen uit het werkveld worden gedeeld, waardoor er van elkaar wordt geleerd en nieuwe inzichten worden ontwikkeld.

 

 EBC Experience Room

Het bezoek aan het Microsoft Experience Business Center (EBC) in Brussel is een terugkerend evenement bij Wortell. Houdt onze website en socials in de gaten voor de eerstvolgende editie.