Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Microsoft Partner of the Year!

Blogs
1-6-2014

​​Dit jaar mogen we onszelf voor de tweede keer Microsoft Partner of the Year noemen! En hier zijn we ontzettend trots op. Tijdens de Worldwide Partner Conference (WPC) op 13 t/m 17 juli in Washington D.C. mogen we de award in ontvangst nemen.

Worldwide Partner Conference

Jaarlijks organiseert Microsoft de WPC. Tijdens deze conferentie komen alle Microsoft Partners (wereldwijd) samen om kennis te delen rondom nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast reikt Microsoft in verschillende categorieën hun Partner Awards uit aan partners die (in een bepaald werkveld) het verschil hebben gemaakt.

  

Cloud-strategie

Naast Partner of the Year van Nederland, zijn we ook Award-winnaar in de categorie Devices and Deployment en finalist in de categorie Windows 8 App Developer. Arjan Oude Kotte, SMS&P Directeur van Microsoft, over het winnen van de awards: “Dit jaar is de keuze gevallen op Wortell omdat jullie een rigoureuze beslissing hebben genomen rondom jullie Cloud-strategie. Namelijk het aanbieden van een moderne Microsoft Cloud werkplek, toegankelijk met Windows 8 apparaten (telefoons, tablets en laptops) en verrijkt met modern UI Apps. Door jullie innovatie, business impact en positieve invloed op de klanttevredenheid heeft Wortell dit jaar de prestigieuze Country Partner of the Year award gewonnen.”

 

Trots op onze klanten

We zijn ontzettend trots op de awards en om uit de 10 finalisten uitgeroepen te worden tot Microsoft Partner of the Year van Nederland. Maar nog trotser zijn we op de mooie samenwerking met onze klanten en de innovatieve oplossingen waarmee zij het verschil kunnen maken. Daarom willen we niet alleen Microsoft, maar ook onze klanten bedanken voor hun aandeel in het winnen van deze mooie awards.