Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Microsoft test de compliancy van Wortell

Blogs
25-2-2019
Als voorkeursleverancier van Microsoft moeten we compliant zijn aan het zogenaamde Supplier Security & Privacy Assurance Program (SSPA). Dat houdt in dat we informatie zoals persoonsgegevens en vertrouwelijke data op een bepaalde manier moeten verwerken. Wortell werkt voor Microsoft én voor haar klanten, waardoor we op verschillende niveau’s onder de loep genomen worden. Inderdaad, we worden ge-audit door Microsoft.

Een check van 56 privacy & security vereisten

Voor Wortell gelden de Microsoft SSPA Data Protection Requirements (DPR). Een 56- tal vereisten waar we aan moeten voldoen. Doordat we in het bezit zijn van een ISO27001 certificering, hebben we een vrijstelling op ongeveer 20 van de security vereisten uit de DPR. Dat is mooi meegenomen! Het restant van vereisten waar we nog op gecontroleerd worden vallen erg nauwkeurig samen met de door ons genomen AVG maatregelen. We zien deze norm als een uitgelezen kans om onszelf nog een keer onafhankelijk te laten toetsen op privacy vlak. Ieder jaar weer.

Microsoft houdt Wortell in de smiezen

Met andere woorden, Microsoft houdt ons met hun leveranciersmanagement goed in de smiezen. Daar word ik zelf alleen maar blij van. Het gaat uiteindelijk om onze klanten/relaties en daar willen we zoveel mogelijk vertrouwen, controle, integriteit, authenticiteit, beschikbaarheid en utiliteit voor bieden.
Wij helpen jou veilig werken.