Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Nieuwe oplossing voor zorgorganisaties

Blogs
15-3-2019
In mijn vorige blog vertelde ik dat Wortell pas geleden is gefuseerd met ETTU. Een fusie die een hoop voordelen biedt, onder andere voor organisaties in de gezondheidszorg. Maar hoe gaan we de zorg oplossingen van Wortell en ETTU nu precies in elkaar schuiven om hier één gezamenlijk aanbod van te maken?

Moderne werkplek: nu óók volledig online

Als ICT-dienstverlener richt Wortell zich al jaren op de gezondheidszorg. Inmiddels bedienen we vele tientallen klanten in deze sector. Hen hebben we voornamelijk geholpen met de inrichting van moderne desktopomgevingen en de migratie naar Office 365. Daarbij hebben we ons altijd gefocust op de vraag: hoe kan de organisatie en dan vooral de medewerker zo goed mogelijk gebruikmaken van technologie? Waar het ons om gaat is dat de zorgmedewerker beter, sneller en efficiënter kan werken. Eén van de diensten die we in dit kader aanbieden is een Microsoft Managed Modern Desktop, waarmee wij een volledige moderne werkplek als een dienst aanbieden. Deze werkplek bestaat uit een Windows 10-omgeving met Office 365 en EMS en hebben we specifiek ingericht voor zorgorganisaties.
"We beheren de omgeving ook, zodat onze zorgklanten constant gebruik kunnen maken van de beste technologie."
Maar deze volledige desktop-/laptopomgeving fungeert niet als portaal – en daarmee misten we een belangrijk deel in de ervaring van eindgebruikers. Want niet iedere zorgmedewerker heeft een volledige Windows 10 omgeving met laptop nodig. Soms volstaat een portaal waarin hij al zijn applicaties kan opstarten.

Debble Zorg

En juist hiervoor heeft ETTU een oplossing. Debble Zorg! Door deze complete online werkplek (die volledig werkt in de browser) hebben zorgmedewerkers géén volwaardige Windows-machine of Office-versie meer nodig om hun werk te kunnen uitvoeren. Precies het onderdeel dat Wortell tot nu toe nog miste.

Krachtenbundeling: zorgorganisaties optimaal bedienen

Door de oplossingen van Wortell en ETTU samen te voegen ontstaat er een veel bredere oplossing voor organisaties in de zorg. De diensten die Wortell momenteel levert aan zorginstellingen, zullen we in de komende periode gaan omzetten naar de moderne Debble-workplace. De samenwerking tussen Wortell en ETTU zal zich uiten in een zeer geïntegreerd aanbod. Het resultaat: een geweldige nieuwe oplossing voor zorgorganisaties! Meer weten? Neem gerust eens contact met ons op. We bespreken graag hoe we je kunnen helpen.