Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Ontdek de kracht van Microsoft 365: De insider gids met nuttige tips van Femke Cornelissen!

Blogs
23-11-2023

Femke Cornelissen, Technical Evangelist bij Wortell, maakt een reeks boeiende YouTube-video's over alle tips en tricks van Microsoft 365 om je productiviteit een boost te geven. Ontdek in deze video's de nieuwste features zodat jij altijd up to date bent over handige toepassingen van Microsoft 365. 

Wist je bijvoorbeeld dat je de kleuren van je mappen in Microsoft 365 kunt aanpassen? Of benieuwd hoe je jouw Outlook skills naar nieuwe hoogte tilt? Bekijk de video's van Femke hier en lees alle praktische tips zodat je direct aan de slag kunt! 

Video 1: Geef kleur aan je Microsoft Teams mappen! 

Heb je altijd al gewild dat je jouw mappen in Microsoft Teams er visueel anders uit kunt laten zien? In deze tutorial laat Femke zien hoe je met de recente update de kleur van je mappen kunt aanpassen. Handig voor een snelle identificatie! 

Hoe wijzig ik de kleur van een map in Microsoft Teams?

Video 2: vraag makkelijk om updates in Microsoft Teams! 

Mis nooit meer een statusupdate met de nieuwe update tool in Microsoft Teams! Femke deelt hoe je deze tool kunt vinden en instellen om regelmatig updates te ontvangen van je collega's of het hele team. Verbeter de samenwerking en houdt iedereen op één lijn.

 

Hoe vraag ik een update aan in Microsoft Teams?

Video 3: Copilot in Outlook: e-mails als een pro

De komst van Copilot biedt een hoop mogelijkheden, het is een gamechanger voor e-mailproductiviteit! Ontdek in deze video de draftfunctie die e-mails opstelt op basis van jouw kernpunten en de coach-functie die suggesties geeft voor effectievere communicatie. 

Hoe genereer ik een e-mail in Outlook met behulp van Copilot?

Video 4: achtergrondvervaging tijdens je Microsoft Teams meeting

Geef je online vergaderingen een professionele touch met de portretvervaging functie in Microsoft Teams. Femke laat zien hoe je de achtergrond van je video vervaagt, waardoor jij scherp en duidelijk in beeld blijft.

Hoe voeg ik een achtergrond en blur toe in Microsoft Teams?

Blijf op de hoogte van Femke's M365 adoptie tips!

Wil jij op de hoogte blijven van de nieuwse ontwikkelingen en updates binnen de Microsoft 365 applicaties? Hou dan onze YouTube playlist in de gaten!