Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Ontmoet Nathalie Leenders: Jouw Expert in Power Platform Consultancy

Het is een genoegen om mezelf aan jullie voor te stellen. Mijn naam is Nathalie Leenders, en ik ben onlangs toegetreden tot het team van Wortell als Power Platform Consultant, daarnaast ben ik een Business Applications MVP.

Wat betekent consultancy eigenlijk?  

Als consultant bied ik een breed scala aan diensten aan, variërend van het verzorgen van trainingen en workshops tot het ontwikkelen van oplossingen op maat met behulp van tools zoals Power Automate, Power Apps en andere krachtige opties binnen het Power Platform.  
Mijn specialiteit omvat niet alleen het Power Platform zelf, maar ook de omliggende technologieën. Ik richt me op eenvoud en efficiëntie, met een focus op het toekomstbestendig maken van oplossingen. Bovendien zorg ik voor uitgebreide documentatie en training, zodat jullie zelfstandig aan de slag kunnen gaan.

Persoonlijk contact met een MVP?

Maar wat betekent het om een MVP Business Applications te zijn?  

Als MVP ben ik actief betrokken bij de (wereldwijde) technische community, uit passie en zonder financiële vergoeding. Ik deel mijn kennis graag, en alles wat ik leer en ontdek deel ik stap voor stap via mijn blog op https://www.nathalieleenders.com 

Daarnaast verzorg ik sessies op conferenties en gebruikersgroepen. Zo heb ik bijvoorbeeld twee sessies mogen verzorgen tijdens het Power Platform Conference in Las Vegas in oktober 2023, en heb ik een demo gegeven tijdens de Power Platform Community call over een adventkalender-app met Copilot-integratie die ik samen met mede MVP Keith Atherton heb ontwikkeld. 

In juni 2023 ontving ik vanuit Microsoft de MVP-award in de categorie Business Applications (Power Platform).  
 
Als MVP heb je toegang tot de productteams binnen Microsoft, wat resulteert in directe feedbackmogelijkheden en een primeur bij het verkennen van de nieuwste technologieën.  
Zo heb ik bijvoorbeeld samengewerkt met een Principal Program Manager voor Dataverse binnen Microsoft, en een Program Manager Power Pages voor een van mijn sessies tijdens de Power Platform-conferentie over Virtual Tables. 

Zie hier voor meer informatie omtrent het MVP schap: MVP Communities (microsoft.com) 

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat ik voor jou of je bedrijf kan betekenen? Aarzel dan niet om contact met me op te nemen! 

 

Ontmoet Nathalie Leenders: Jouw Expert in Power Platform (office365.com)