Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Opnieuw 3 Microsoft MVP talenten bij Wortell

Blogs
4-7-2018

MVP status

Deze week kreeg ik onderstaand bericht in mijn mail. Mijn MVP status is weer een jaar verlengd. Het is een bijzondere award voor mij en de tweede keer dat ik hem heb mogen ontvangen. De award krijg ik als erkenning van mijn bijdrage in technische community’s.

Collega MVP's bij Wortell

Bij Wortell lopen meer collega's met deze bijzondere MVP status. Zo heeft collega Freek Berson voor het 8e opeenvolgende jaar de award ontvangen in de categorie Enterprise Mobility. Ook mooi om te vermelden is dat onze CIO Danny Burlage op het gebied van Office Servers en Services zijn MVP status verlengd heeft. Het kenmerkt de uitstekende relatie tussen Microsoft en Wortell.

Ontwikkeling

Bij Wortell krijg je alle tools om het maximale uit jezelf te halen. Zo zetten we coaching, training en inspirerende sprekers in. Je hebt dus je eigen succes in de hand. Je stelt je eigen prioriteiten, geeft en krijgt feedback en draagt zo actief bij aan die continue verbetering die we zo belangrijk vinden. Want daarmee maken we het verschil. Volgend jaar hoop ik de award weer te mogen ontvangen. Voor mij betekent dit dat ik opnieuw veel blogs zal schrijven en aan allerlei podcasts en webinars en events zal deelnemen.