Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Persoonlijk en efficiënt communiceren? Kies voor telefonie via Teams

Hoe digitaal we ook werken, persoonlijk contact blijft van onschatbare waarde. En met technologische oplossingen van onder meer Microsoft krijgt bellen voorgoed een nieuwe invulling. Bij Wortell trekt Teams Calling aan de kar van deze digitale omwenteling. Maar wat is dit nu juist Teams Calling en hoe helpt het jouw organisatie vooruit? 

Telefonie in een nieuw jasje 

Het is opvallend dat veel bedrijfswebsites tegenwoordig geen telefoonnummer meer vermelden. Klanten en leveranciers moeten hun vragen, opmerkingen of klachten indienen via een invulformulier, e-mail of virtuele assistent. Hoewel deze tools nuttig zijn om up-to-date te blijven, hebben ze ook een groot nadeel: het is complex om een verzoek of probleem over te brengen. En de interpretatie van het antwoord kan verkeerd zijn.  

Een persoonlijke conversatie of een spraakgesprek biedt meer context en helpt dikwijls sneller tot de juiste oplossing te komen. Zeker de coronacrisis heeft het belang hiervan onderstreept. Krijg je al schrik voor een zoveelste kanaal dat je meer energie kost dan geeft? Niet als je de brug slaat tussen communicatie en technologie. Telefonie via Teams kan je helpen!  

Telefonie via Teams: meer dan een moderne telefooncentrale  

Telefonie via Teams houdt in dat je belt via de bekende toepassing. Simpel, maar krachtig. En bellen gaat hier verder dan je gewone telefoongesprek. Vergaderen via video, bestanden delen en chatten gebeurt op één vaste plek. Met telefonie via Teams bel je en ontvang je dus ook oproepen, net zoals met een gewone telefoon. Alleen heb je nu meer controle en flexibiliteit.   

Bellen via Teams transformeert je Teams-omgeving tot een waardige telefooncentrale in de cloud. Je hebt dus geen afzonderlijke infrastructuur meer nodig voor je telefoonsysteem. Ook kun je bellen met zowel je medewerkers als externe partijen. Vaste lijn, mobiel of via het Teams-platform? Op kantoor, thuis en onderweg: dankzij deze moderne oplossing komt alles naadloos samen. Altijd en overal.  

Ontdek alles over Teams Calling

Wil je slimmer communiceren en je team verbonden houden, altijd en overal in één applicatie. Download de brochure en lees meer over Teams Calling.

De voordelen van Teams Calling, jouw flexibele oplossing voor telefonie  

Bij Wortell is deze cloud oplossing de kern van Teams Calling. De toegevoegde waarde van Teams Calling zit in drie belangrijke voordelen:  

  • Flexibiliteit: je kunt altijd en overal bellen en gebeld worden. Teams Calling werkt op je computer, tablet of smartphone. Zolang je een internetverbinding hebt, blijf je verbonden. 

  • Productiviteit: je communiceert en werkt simpelweg efficiënter. Weg met die losse systemen voor bellen, videovergaderingen of berichten. Alles gebeurt voortaan binnen je vertrouwde platform. 

  • Kostenbesparing: zeg je aparte telefooncentrale gerust vaarwel. En maak je vooral geen zorgen over aanvullende kosten voor upgrades of onderhoud Teams Calling gebruik je aan een vast tarief per maand, op maat van je behoeften en het aantal gebruikers.   

Nog niet helemaal overtuigd? Misschien geven de verhalen van onze klanten je een beter idee. Zo geniet Brink.nl al enkele jaren de voordelen van Teams Calling.

Teams Calling succesverhaal
“Het is mooi dat medewerkers nu binnen Teams – dus op één plek – met diverse tools kunnen werken: videovergaderen, telefonie, documentenbeheer, planning én het intranet”, klinkt het bij IT-manager Dirk Remery. “Medewerkers gebruiken diverse tools op één vaste locatie, en dat op een flexibele en budgetvriendelijke manier!"

Meer informatie over Teams Calling

Wortell geeft je de kans om Teams Calling snel en eenvoudig in je eigen Teams-omgeving te testen. Informeer vandaag nog naar de opties! 

Meer over Telefonie, Microsoft Teams

Ga naar Stap voor Stap naar succes: M365 Gebruikersadoptie
Blogpost / 30-1-2024

Stap voor Stap naar succes: M365 Gebruikersadoptie

Gemeenten kiezen Wortell om medewerkers mee te nemen bij hun digitale transformatie. In de Nederlandse gemeenten zijn flink veel veranderingen gaan...
Ga naar Kwetsbaarheid in Teams Chat bij externe gebruikers
Blogpost / 11-7-2023

Kwetsbaarheid in Teams Chat bij externe gebruikers

De kwetsbaarheid waar dit 'advisory report' voor waarschuwt, is dat de mogelijkheid bestaat dat externe personen via een omweg alsnog bestande...
Ga naar Alles over Microsoft Teams beveiliging
Blogpost / 10-8-2023

Alles over Microsoft Teams beveiliging

Samenwerkingstools zoals Microsoft Teams waren nog nooit zo populair. Veel organisaties gebruiken ze om snel en efficiënt te communiceren, gegeve...
Ga naar Externen bellen via Teams? Teams Calling is calling!
Blogpost / 10-8-2023

Externen bellen via Teams? Teams Calling is calling!

Microsoft Teams is ongelofelijk veelzijdig. Het dient niet alleen als platform voor interne communicatie, telefonie en samenwerking, ook kan je extern...
Ga naar Externen bellen via Teams? Teams Calling is calling!
Blogpost / 10-8-2023

Externen bellen via Teams? Teams Calling is calling!

Microsoft Teams is ongelofelijk veelzijdig. Het dient niet alleen als platform voor interne communicatie, telefonie en samenwerking, ook kan je extern...
Ga naar Microsoft stopt ondersteuning voor Skype for Business Server: wat nu?
Blogpost / 16-8-2022

Microsoft stopt ondersteuning voor Skype for Business Server: wat nu?

In een wereld waarin on-premise steeds meer wordt verdrongen door de cloud, moest het er eens van komen — Microsoft heeft aangekondigd te gaan s...
Ga naar Continue Teams Governance: 6 goede ideeën die je op weg helpen
Blogpost / 10-2-2022

Continue Teams Governance: 6 goede ideeën die je op weg helpen

Het gebruik van Microsoft Teams is sinds de pandemie in een stroomversnelling geraakt. Binnen veel organisaties is de applicatie halsoverkop geïm...
sven_stock_wortell Ga naar Governance bij hybride werken: 5 tips voor soepel en veilig samenwerken met Microsoft Teams
Blogpost / 31-1-2022

Governance bij hybride werken: 5 tips voor soepel en veilig samenwerken met Microsoft Teams

De tijd waarin thuiswerken een optie was, is voorbij. Organisaties over de hele wereld maken het onderdeel van hun vaste beleid. De meeste hebben inmi...