Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Podcast over bewustwording van de AVG

Blogs
1-3-2018

Podcast specifiek over adoptie

In de podcast afleveringen over adoptie gaan we het gesprek aan met adoptiespecialisten en ervaringsdeskundigen. Zo kun jij je optimaal voorbereiden en kun je leren van andere adoptietrajecten rondom Office 365 en de thema's die daarbij komen kijken.

Podcast met Thomas Schrader

In deze podcast spreekt Marlon Hartskeerl met Thomas Schrader. Thomas adviseert klanten van Wortell op het gebied van adoptie en security. In de podcast wordt het effect van trainingen en bewustwording over Office 365 en omtrent de AVG wetgeving centraal gesteld. Er komen praktische tips voor het starten van adoptie binnen je organisatie aan bod. Heb je de indruk dat er alleen suffe trainingen gegeven worden rondom de AVG? Er zijn ook alternatieven mogelijk, zoals bijvoorbeeld een Escape Room!
Tip: Abonneer je op onze podcast zodat je niet alleen op de hoogte blijft van de laatste nieuwtjes rondom Office 365, maar ook tips krijgt van Office365-, SharePoint- en adoptiespecialisten. Ook vinden we het leuk als je een recensie en/of reactie achterlaat op iTunes. Dat kan hier. Veel luisterplezier!