Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

[Podcast] Groepen, Teamsites, Communicationsites

Blogs
4-12-2017

Paul Keijzers doet om de twee weken een podcast vanuit Wortell.

De podcast is op dit moment te downloaden vanuit Sticher, Tunein, Soundcloud en Itunes.

In de Podcast behandel ik het laatste nieuws rondom Microsoft Office 365 en andere producten van Microsoft. Tevens zal ik in deze podcasts feiten, tips en tricks delen.

Deze Wortell Podcast is opgenomen samen met Paul Keijzers en Robert Schouten. In deze podcast Gaan we in op de nieuwe structure van SharePoint Sites en hoe hier mee om te gaan.

De Podcast is om de twee weken te beluisteren en we zouden het leuk vinden als je ons laat weten wat je ervan vindt en waarderen we het enorm als je een positieve beoordeling wilt geven in iTunes of wilt liken in Soundcloud.

Waar kan ik de Podcast beluisteren?

Naar aanleiding van feedback die we kregen bleek dat een aantal gebruikers zich afvroegen hoe een Podcast werkt, waar je ze kunt vinden en hoe je ze kunt beluisteren.

Hieronder volgt een korte handleiding. Let wel op welk toestel je gebruikt.

Apple Iphone, Ipad of Macbook

Voor Apple gebruikers wordt de podcast gereleased in iTunes. 1. Open iTunes en typ in je zoekbalk Wortell Podcast (of klik op deze link), waarna hij verschijnt in de zoekresultaten. 2. Kies voor Wortell podcast en alle podcasts zullen op je scherm verschijnen. 3. Je kunt ervoor kiezen om de uitzending te downloaden (klik op het wolkje) of om online te beluisteren. Let op dat het downloaden van een podcast 25–50 mb kost. 4. Wil je op de hoogte blijven van mijn allernieuwste podcast, dan kun je dat doen door je in iTunes te abonneren op deze podcast. 5. We zouden het fijn vinden als je ook een recensie geeft naar aanleiding van het luisteren. Dat kan via iTunes beoordelingen en beoordelingen.

Android

Voor Android heb je verschillende apps die je kunt gebruiken. Zelf ben ik fan van de app Podcast addict. Wanneer je deze App installeert kun je zoeken op de naam Wortell podcast en zal hij ook naar voren komen. Je kunt je vervolgens abonneren op de podcast en iedere keer wanneer de podcast live gaat, zal deze als nieuw item in je lijst verschijnen. De app moet je wel eerst openen om te synchroniseren.

Android, Apple

Voor beide platformen zijn nog een aantal andere apps beschikbaar zoals Stitcher, Tunein en Soundcloud. Via deze apps kun je ook mijn podcast beluisteren door te zoeken op: Wortell podcast. De functionaliteit werkt verder hetzelfde.

Windows Phone

Windows Phone heeft standaard een eigen app die ‘podcast’ heet. Ook hierin kun je zoeken op de Wortell podcast en je op abonneren. Een andere manier is om de app TuneIn te installeren zodat je hem via deze app kan beluisteren.

Via het web luisteren

Je kunt de Podcast natuurlijk beluisteren via onze website.