Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Podcast: Rene van Rhenen en Marlon Hartskeerl over het PROSCI-model

Blogs
15-2-2018

Podcast specifiek over adoptie

Benieuwd hoe je jouw Office 365 implementatie succesvol laat verlopen? Of wat andere organisaties hebben geleerd van hun Office 365 traject? Luister dan naar de Wortell podcast, speciale adoptie afleveringen! In deze afleveringen gaan we het gesprek aan met adoptiespecialisten en ervaringsdeskundigen, zodat je je optimaal kunt voorbereiden en kunt leren van andere adoptietrajecten.

Podcast met Rene van Rhenen

In de podcast spreken we met Rene van Rhenen. Rene is al tien jaar werkzaam bij Microsoft en nu in de dienst van change manager. We spreken over het belang om adoptie te initiëren vanuit de business. Tevens spreken we aan de hand van een Yammer casus over een praktisch verandermodel genaamd ADKAR van PROSCI. Dit model gaat ervan uit dat je niet organisaties verandert, maar het individu binnen de organisatie. Verder geeft Rene praktische tips om digitaler te werken & hoe je als eindgebruiker je informatie beter kunt beveiligen (in aanloop naar de AVG(GDPR)). Luister mee hoe Rene het PROSCI-model gebruikt en praktische tips gebruikt om de adoptie van bijvoorbeeld Office 365 te vergemakkelijken.
Tip: Abonneer je op onze podcast zodat je niet alleen op de hoogte blijft van de laatste nieuwtjes rondom Office 365, maar ook tips krijgt van Office365-, SharePoint- en adoptiespecialisten. Ook vinden we het leuk als je een recensie en/of reactie achterlaat op iTunes. Dat kan hier. Veel luisterplezier!