Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Podcast specifiek over adoptie

Blogs
8-12-2017

Adoptie Podcast Wortell

Benieuwd hoe je jouw Office 365 implementatie succesvol laat verlopen? Of wat andere organisaties hebben geleerd van hun Office 365 traject? Luister dan naar de Wortell podcast, speciale adoptie afleveringen! In deze afleveringen gaan we het gesprek aan met adoptiespecialisten en ervaringsdeskundigen, zodat je je optimaal kunt voorbereiden en kunt leren van andere adoptietrajecten.

Podcast met Dave Vernooij

In deze podcast spreken we met Dave Vernooij, informatiemanager bij Dura Vermeer. Hij heeft een onderzoek gedaan naar hoe je techniek optimaal kunt laten adopteren in een organisatie. We bespreken de belangrijkste uitkomsten uit het onderzoek en gaan in op pijlers als sociale invloed en gebruikersintentie. Ook bespreken we hoe dit onderzoek is toegepast bij de implementatie van OneDrive en OneNote bij een divisie van Dura Vermeer en krijg je wat handige OneNote tips van Dave.
In de podcast geeft Dave een tip rondom labelen van notities. In OneNote 2016 vind je dat onder tabblad Start (Home) en dan ‘Taaktag’ of ‘Labels zoeken.’ Superhandig!

De volgende adoptiepodcast

In de volgende adoptie podcast spreken we met Tracy van der Schyff. Zij is MVP op het gebied van Office 365 en adoptie, Paul en ik spreken met haar over (het verbeteren van) digitale vaardigheid in een organisatie. Abonneer je dan ook op onze Podcast zodat je niet alleen op de hoogte blijft en niets mist van de laatste nieuwtjes rondom Office 365, maar ook leert van adoptiespecialisten en andere implementaties. Ook vinden we het leuk als je een recensie en/of reactie achterlaat op iTunes. Dat kan via iTunes beoordelingen en beoordelingen. Veel luisterplezier!