Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Podcast: terugblik op 2017 en de verwachtingen voor 2018

Blogs
11-1-2018

Een terugblik + verwachtingen

Paul Keijzers doet om de twee weken een podcast vanuit Wortell.

Deze is op dit moment te downloaden vanuit Sticher, Tunein, Soundcloud en Itunes.

Hierin behandel ik het laatste nieuws rondom Microsoft Office 365 en andere producten van Microsoft. Tevens zal ik feitjes, tips en tricks delen.

Deze aflevering is opgenomen met Robert Schouten. Wij gaan in een kleine 25 min terugkijken wat er allemaal is gebeurt afgelopen jaar en wat onze voorspellingen/verwachtingen zijn voor 2018.

De vorige podcast met collega Marlon Hartskeerl ging specifiek over adoptie, deze is hier terug te beluisteren.

Waar kan ik de podcast nog meer luisteren?

Naar aanleiding van feedback die we kregen bleek dat een aantal gebruikers zich afvroegen hoe het werkt, waar je Wortell kunt vinden en hoe je kunt luisteren.

Hieronder volgt een korte handleiding. Let wel op welk toestel je gebruikt.

Apple Iphone, Ipad of Macbook

Voor Apple gebruikers wordt de podcast gereleased in iTunes. 1. Open iTunes en typ in je zoekbalk Wortell Podcast (of klik op deze link), waarna hij verschijnt in de zoekresultaten. 2. Kies voor Wortell podcast en alle podcasts zullen op je scherm verschijnen. 3. Je kunt ervoor kiezen om de uitzending te downloaden (klik op het wolkje) of om online te beluisteren. Let op dat het downloaden 25–50 mb kost. 4. Wil je op de hoogte blijven, dan kun je dat doen door je in iTunes te abonneren. 5. We zouden het fijn vinden als je ook een recensie geeft naar aanleiding van het luisteren. Dat kan via iTunes beoordelingen en beoordelingen.

Android

Voor Android heb je verschillende apps die je kunt gebruiken. Zelf ben ik fan van de app Podcast addict. Wanneer je deze App installeert kun je zoeken op de naam 'Wortell podcast' en zal hij ook naar voren komen. Je kunt je vervolgens abonneren  en iedere keer wanneer de podcast live gaat, zal deze als nieuw item in je lijst verschijnen. De app moet je wel eerst openen om te synchroniseren.

Android, Apple

Voor beide platformen zijn nog een aantal andere apps beschikbaar zoals Stitcher, Tunein en Soundcloud. Via deze apps kun je ook luisteren door te zoeken op: Wortell podcast. De functionaliteit werkt verder hetzelfde.

Windows Phone

Windows Phone heeft standaard een eigen app. Ook hierin kun je zoeken op 'Wortell' en je abonneren. Een andere manier is om de app TuneIn te installeren.