Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Protocollen, beschikbaar en veilig in SharePoint

Blogs
29-3-2016

“Wanneer de sirene gaat, sluit deuren en ramen en zet de radio of TV aan”. Wie kent deze regel niet. Een duidelijk en simpel protocol dat bij iedereen bekend is. Zo hoort dat ook, want je wilt júist dat iedereen op de hoogte is van jouw protocollen!

“Didn’t you get the memo?”

In de praktijk horen we geregeld dat informatie de gebruiker toch niet altijd even goed bereikt. Er is behoefte aan een systeem om protocollen goed te kunnen ontsluiten en te beheren. Wanneer er al een protocollensysteem wordt gebruikt, ervaart men een dergelijk systeem als gebruikersonvriendelijk, bewerkelijk, ontoegankelijk buiten het bedrijfsnetwerk, duur en vaak ook als een geïsoleerd systeem.

Blijf bij de kern, houd het simpel

Wortell biedt een andere oplossing, een oplossing die je juist niet belemmert in het werkproces,  maar jou helpt om gewoon je werk te doen. Het klinkt zo simpel…en dat is nu exact wat we beogen, het simpel houden door middel van moderne technologie. Deze zienswijze vertaalt zich in een protocollensysteem dat voor iedereen in jouw organisatie toegankelijk is. Daarin onderscheiden we twee sleutelrollen: de protocolgebruiker die protocollen moet kunnen raadplegen en de protocolbeheerder die de protocollen actueel moet houden.

Het resultaat is een protocollensysteem dat voor de protocolgebruiker heel eenvoudig te bedienen is. Een protocol is niet langer meer onvindbaar, maar is eenvoudig op te vragen, ook buiten het bedrijfsnetwerk en op je tablet of smartphone! Dit betekent dus een overzichtelijk en begrijpelijk user interface die ook nog eens door middel van touch bediend kan worden. De zoekmachine helpt jou bij het vinden van de juiste protocollen door het bieden van zoekverfijningen en sorteermogelijkheden. De protocolbeheerder krijgt het ook gemakkelijk, want verlopen protocollen die geëvalueerd moeten worden, worden op een presenteerblaadje aangeboden. Dit geldt ook voor de protocollen die door hem bewerkt worden.

Je verdient om gediend te worden

“Maar wat onderscheidt dit systeem nou ten opzichte van bestaande protocolsystemen?” Ons protocollensysteem onderscheidt zich door een eenvoudige en doeltreffende interface, het systeem dient jou, in plaats van andersom. Daarnaast zijn protocollen dus ook toegankelijk buiten jouw bedrijfsnetwerk om en toegankelijk via smartphone en tablet. Uiteraard is de informatie wel beveiligd. Ten slotte is ons protocollensysteem eenvoudig te integreren in bijvoorbeeld ons Social Intranet Ruben waarmee het wordt geborgd in jouw corporate informatieportaal.

Niet vergeten

Hoe mooi en eenvoudig dit systeem ook moge werken, vergeet niet om je collega's te instrueren. Bepaal spelregels waar iedereen zich aan moet houden, leg die vast in een governance plan en ontsluit het vooral via ons protocollensysteem. Ondersteun de gebruikers en beheerders zodat het systeem op de juiste manier wordt gebruikt. Wortell kan jou hierbij van dienst zijn, want we maken niet alleen innoverende applicaties, we zorgen samen met jou ook voor het juiste klimaat voor een succesvol gebruik.