Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Protocollen, beschikbaar en veilig in SharePoint

“Wanneer de sirene gaat, sluit deuren en ramen en zet de radio of TV aan”. Wie kent deze regel niet. Een duidelijk en simpel protocol dat bij iedereen bekend is. Zo hoort dat ook, want je wilt júist dat iedereen op de hoogte is van jouw protocollen!

“Didn’t you get the memo?”

In de praktijk horen we geregeld dat informatie de gebruiker toch niet altijd even goed bereikt. Er is behoefte aan een systeem om protocollen goed te kunnen ontsluiten en te beheren. Wanneer er al een protocollensysteem wordt gebruikt, ervaart men een dergelijk systeem als gebruikersonvriendelijk, bewerkelijk, ontoegankelijk buiten het bedrijfsnetwerk, duur en vaak ook als een geïsoleerd systeem.

Blijf bij de kern, houd het simpel

Wortell biedt een andere oplossing, een oplossing die je juist niet belemmert in het werkproces,  maar jou helpt om gewoon je werk te doen. Het klinkt zo simpel…en dat is nu exact wat we beogen, het simpel houden door middel van moderne technologie. Deze zienswijze vertaalt zich in een protocollensysteem dat voor iedereen in jouw organisatie toegankelijk is. Daarin onderscheiden we twee sleutelrollen: de protocolgebruiker die protocollen moet kunnen raadplegen en de protocolbeheerder die de protocollen actueel moet houden.

Het resultaat is een protocollensysteem dat voor de protocolgebruiker heel eenvoudig te bedienen is. Een protocol is niet langer meer onvindbaar, maar is eenvoudig op te vragen, ook buiten het bedrijfsnetwerk en op je tablet of smartphone! Dit betekent dus een overzichtelijk en begrijpelijk user interface die ook nog eens door middel van touch bediend kan worden. De zoekmachine helpt jou bij het vinden van de juiste protocollen door het bieden van zoekverfijningen en sorteermogelijkheden. De protocolbeheerder krijgt het ook gemakkelijk, want verlopen protocollen die geëvalueerd moeten worden, worden op een presenteerblaadje aangeboden. Dit geldt ook voor de protocollen die door hem bewerkt worden.

Je verdient om gediend te worden

“Maar wat onderscheidt dit systeem nou ten opzichte van bestaande protocolsystemen?” Ons protocollensysteem onderscheidt zich door een eenvoudige en doeltreffende interface, het systeem dient jou, in plaats van andersom. Daarnaast zijn protocollen dus ook toegankelijk buiten jouw bedrijfsnetwerk om en toegankelijk via smartphone en tablet. Uiteraard is de informatie wel beveiligd. Ten slotte is ons protocollensysteem eenvoudig te integreren in bijvoorbeeld ons Social Intranet Ruben waarmee het wordt geborgd in jouw corporate informatieportaal.

Niet vergeten

Hoe mooi en eenvoudig dit systeem ook moge werken, vergeet niet om je collega's te instrueren. Bepaal spelregels waar iedereen zich aan moet houden, leg die vast in een governance plan en ontsluit het vooral via ons protocollensysteem. Ondersteun de gebruikers en beheerders zodat het systeem op de juiste manier wordt gebruikt. Wortell kan jou hierbij van dienst zijn, want we maken niet alleen innoverende applicaties, we zorgen samen met jou ook voor het juiste klimaat voor een succesvol gebruik.

Meer over SharePoint

Blogpost / 10-10-2016

Testen in SharePoint Online: Waarom?

Testen. Het kost geld, duurt lang en is het daadwerkelijk nodig? Terechte vragen. In onderstaand voorbeeld geef ik een antwoord op deze vragen.
Blogpost / 20-5-2016

Samenwerken 3.0 met het nieuwe SharePoint

Samenwerken 3.0 met het nieuwe SharePoint
Blogpost / 12-5-2016

Delen met externe gebruikers in SharePoint Online & OneDrive for Business, blijf in controle

Sharing van documenten met externe gebruikers in SharePoint Online en OneDrive for Business, maar hoe zorg je dat je in controle blijft wat er gedeeld...
Blogpost / 2-5-2016

SharePoint documentbibliotheken krijgen een nieuw uiterlijk

Microsoft heeft recent aangekondigd dat het de SharePoint documentbibliotheken van een nieuwe vormgeving gaat voorzien, indien je Office 365 omgeving...
Blogpost / 23-3-2016

Klantcase: document sets in SharePoint 2013 DMS

Hoe een klant blij en enthousiast wordt gemaakt door een goede samenwerking en een SharePoint 2013 oplossing op maat.
Blogpost / 25-11-2015

SharePoint Check-Up: Quick wins voor je SharePoint-omgeving

Wortell heeft samen met Microsoft de SharePoint Check-Up ontwikkeld om een aantal 'quick wins' voor jouw organisatie te definiëren.
Blogpost / 2-11-2015

SharePoint Governance

Het SharePoint Governance plan zorgt er voor dat projecten technisch goed worden uitgevoerd en het biedt richtlijnen over succesvol gebruik.
Blogpost / 5-10-2015

Effectief samenwerken met SharePoint Online

Hoe kan je de medewerkers van je organisatie op een makkelijke manier heel efficiënt met elkaar laten samenwerken? Dat kan met SharePoint Online.
Blogpost / 9-9-2015

Meer invloed op je backups in SharePoint Online

Met SharePoint Online hoeft men zich geen zorgen te maken over het maken van backups, maar wat als je meer invloed wilt hebben op je backup strategie?
Blogpost / 31-8-2015

Grote hoeveelheden bestanden importeren in SharePoint Online met de Office 365 import service

Grote hoeveelheden bestanden importeren in SharePoint Online met de Office 365 import service
Blogpost / 28-7-2015

Event: Ontwikkelingen & Trends in SharePoint intranetten 14 oktober

Event: Ontwikkelingen & Trends in SharePoint intranetten 14 oktober
Blogpost / 24-7-2015

Event: Ontwikkelingen & Trends in SharePoint intranetten 24 september

Intranetten worden steeds efficiënter ontwikkeld, persoonlijker en op een steeds betere manier gebruikt. Met welke trends en nieuwe ontwikkelingen ku...
Blogpost / 12-5-2015

Wat is er nieuw in SharePoint 2016? (Deel 3/3)

Tijdens Ignite zijn er veel nieuwe details bekend gemaakt rondom SharePoint 2016, nl: Operations/Telemetry, Hybride Search/Office Graph en eDiscovery,...
Blogpost / 8-5-2015

Wat is er nieuw in SharePoint 2016? (Deel 2/3)

Tijdens Ignite zijn er veel nieuwe details bekend gemaakt rondom SharePoint 2016. Ondermeer Minimal Serverroles, User Profile, Patching en durable lin...
Blogpost / 8-5-2015

I am speaking at SharePoint Saturday Netherlands 2015!

Sessie over Remote Provisioning binnen Office 365 en SharePoint on-premise op SharePoint Saturday Netherlands 2015