Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Een nieuwe dienst: het Wortell Resource Center

Blogs
12-5-2016

Wortell Resource Center

Wortell heeft een nieuwe dienst in huis; het Wortell Resource Center. Middels deze nieuwe service kan Wortell haar klanten nog beter van dienst zijn. Met een groot aanbod van ICT specialisten en een bewezen staat van dienst zorgen zij voor de juiste en tijdige invulling van alle ICT vraagstukken die klanten hebben. Vanaf nu kan men dus ook voor alle inhuur bij Wortell terecht.

Tijdelijke inzet

Binnen het Wortell Resource Center word alles geregeld ten aanzien van ‘tijdelijke’ inzet. Hierbij valt te denken aan; searching van specialisten, vendormanagement, contractafhandeling, verloning, employer branding, (voor)financiering, ATS, commerciële acties en rapportages. Een team van ervaren resourcers staat dagelijks voor klanten klaar. Zij verzorgen de gehele compliancy voor de inhuur en voor de juiste invulling van vraagstukken.

De Wortell Way

Onze aanpak, of er nu een permanente of een tijdelijke oplossing wordt gezocht, is adequaat en van harte met gemotiveerde specialisten.

Een van onze drijfveren is om tot de top van ons vakgebied te blijven behoren. Deze instelling vragen wij ook van onze medewerkers: gedreven, ambitieus, doelgericht.

* Wortell boekt snelle resultaten binnen elk specialistisch vakgebied tegen scherpe tarieven en voorwaarden. Wij zoeken naar jouw voordeel!

* Wortell besteedt veel aandacht aan de juiste match tussen de opdrachtgever en onze kandidaten.

* Wortell streeft naar een langdurige samenwerking met onze klanten. Op deze manier kunnen wij onze dienstverlening optimaal afstemmen op de wensen.

* Wortell heeft jarenlange ervaring met ICT specialisten. Hierbij hebben wij bij verschillende bedrijven en in diverse branches onze sporen verdiend.

No nonsens. Scherpe tarieven. De beste specialisten. Dat is de Wortell Way.