Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Roadmap to the cloud. Office 365 en SharePoint

Blogs
25-2-2015

Metalogix organiseert een roadshow door Europa. Hierin besteed zij aandacht aan de roadmap to the cloud. Het doel is om organisaties inzicht te geven in de manier waarop SharePoint en Office 365 ingezet kunnen worden.

18 maart zal als onderdeel van de roadshow een groot evenement in Amsterdam plaatsvinden. Tijdens dit evenement zullen verschillende SharePoint en Office 365 MVP’s spreken. Er zal aandacht besteed worden aan:

Hoe zorg je voor Office 365 adoptie

Op welke manier kun je gebruik van het Office 365 platform stimuleren? Hoe zorg je ervoor dat medewerkers de beschikbare technologie daadwerkelijk gaan gebruiken?

Aandachtspunten bij migratie's naar de cloud

Welke aandachtspunten zijn er bij een migratie van documenten naar OneDrive for Business en een intranet naar SharePoint Online?

Best practices voor een Office 365 migratie

Wat zijn de leerpunten uit andere migraties? Welke aandachtspunten dienen in acht genomen te worden bij een migratie naar de cloud?

Wat voor impact heeft Office 365 op innovatie?

Wat is de impact van cloud en in het bijzonder Office 365 op de ICT afdeling. Hoe ga je om met innovatie en product lifecycle management?

Wat zijn de mogelijkheden voor Hybrid SharePoint / SharePoint Online apps?

Welke mogelijkheden zijn er om SharePoint Apps in SharePoint Online te maken? Hoe kun je hybride oplossingen maken voor SharePoint 2013 On Premise en Online?

Hoe bouw je een SharePoint Online Intranet

Wat zijn de mogelijkheden om een SharePoint Online intranet te maken? Waar moet je rekening mee houden? Wat moet je juist wel doen en wat zijn de absolute blokkers?

 

De laatste sessie op de dag zal ik verzorgen. Hierbij zal ik met name ingaan op de aandachtspunten die een SharePoint Online kent ten aanzien van het bouwen van een intranet omgeving. Ervaringen uit eerdere projecten, zoals het ontwerp van een SharePoint Online intranet voor de NS, worden hierin besproken.

Deelname aan het evenement is gratis. Je kunt je inschrijven via de link op de Metalogix pagina.