Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Seminar: De moderne educatie werkplek

Blogs
8-5-2018

Optimaliseren, beveiligen én kosten besparen met nieuwe technologie

Onderwijsinstellingen kennen een aantal specifieke uitdagingen op IT gebied. Verschillende typen gebruikers verwachten andere faciliteiten en vergen een andere security aanpak. Denk aan studenten met een eigen device, docenten die op verschillende plekken werken en kantoormedewerkers met een vastere werkplek. Daarbij komt het brede pakket aan toepassingen dat voor deze verschillende gebruikers ontsloten moet worden. Van verouderde legacy applicaties tot moderne SaaS oplossingen. Hoe richt je als onderwijsinstelling je IT infrastructuur zo in dat iedere gebruiker optimaal wordt ondersteund en beveiligd met een moderne werkplek? Met een vereenvoudigde beheeromgeving en tegen lagere kosten? Een aantal nieuwe technologieën maken het mogelijk. In deze kennissessie op 20 juni van 10.00u - 12.30u brengen Microsoft, Wortell en Veeam aan de hand van een aantal nieuwe technologieën en praktijkvoorbeelden de huidige mogelijkheden voor onderwijsinstellingen onder de aandacht. Aan bod komen daarbij onder meer:
  • Hoe Remote Desktop Modern Infra (RDmi) ingezet kan worden om alle applicaties (ook legacy) altijd en overal gebruikt kunnen worden.
  • Hoe een moderne educatie werkplek productiever is voor gebruikers en eenvoudiger beheerd kan worden.
  • Hoe organiseer je BYOD optimaal, veilig en stabiel voor studenten?
  • Hoe data altijd en overal veilig en redundant georganiseerd kan worden.

Programma

De moderne educatie werkplek Sprekers: Freek Berson en Joost van de Peppel IT Trends in het onderwijs anno 2018 Spreker: Microsoft Moderne IT Infrastructuur in de praktijk van HAS Hogeschool Den Bosch Spreker: HAS Hogeschool Den Bosch Back-up en disaster recovery in het onderwijs Spreker: Veeam

Locatie

Wortell Schipholweg 641 1175 KP Lijnden   Nieuwsgierig geworden naar dit seminar? Schrijf je dan vandaag nog in!