Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

SharePoint Check-Up: Quick wins voor je SharePoint-omgeving

Blogs
25-11-2015

Je SharePoint-omgeving wordt niet altijd door medewerkers gebruikt zoals dat bedoeld is. Daarnaast blijven er vaak kansen onbenut om het platform breder en effectiever in te zetten. Je omgeving up-to-date en goed beveiligd houden dragen daar zeker aan bij. Maar hoe doe je dat precies? Wortell heeft samen met Microsoft de SharePoint Check-Up ontwikkeld om een aantal 'quick wins' voor jouw organisatie te definiëren.

Inhoud van de SharePoint Check-Up

De SharePoint Check-Up duurt 4 uur. In deze tijd zal de consultant van Wortell een inventarisatie doen op de SharePoint-omgeving waarbij diversen statistieken worden uitgelezen. Naast de inventarisatie zal door middel van een uitvraag van de functioneel beheerder en een aantal eindgebruikers het gebruik van de SharePoint deelgebieden beoordeeld worden.

We kijken samen naar de volgende deelgebieden:

  • Enterprise Portal
  • Samenwerken
  • Content Management
  • Business Intelligence
  • Zoeken
  • Bedrijfsprocessen

Naast de functionele deelgebieden komen onderwerpen als visie, roadmap, governance en adoptie aan bod.

Het resultaat

Het resultaat van de SharePoint Check-Up is een helder rapport dat inzicht geeft over het gebruik van SharePoint. Daarnaast geeft het een overzicht van de mogelijke volgende stappen en 'quick wins' om SharePoint effectiever en breder in te zetten. Zo haal je het meeste uit je bestaande SharePoint-omgeving.

Interesse?

We horen graag of je interesse hebt in de SharePoint Check-Up. Neem contact hiervoor contact op met Guido Ploum via guido.ploum@wortell.nl.