Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

SharePoint Connections 2012

​Op dinsdag 20 en woensdag 21 november 2012 vindt de 4e SharePoint Connections plaats in de Meervaart in Amsterdam. Dit jaar volledig in het teken van SharePoint 2013 – wat deze week groots gepresenteerd wordt tijdens de SharePoint Conference in Las Vegas.

Tijdens SharePoint Connections 2012 zal dan ook veelvuldig gesproken worden over de nieuwe features en mogelijkheden van deze nieuwe versie van SharePoint.

Heb jij je al aangemeld?

 

Wortell is ook dit jaar weer groots vertegenwoordigd in de Meervaart. Naast een stand – volledig in Las Vegas stijl inclusief de inmiddels welbekende Wortell dames crew – verzorgen zowel Wortell CTO Danny Burlage als onze SharePoint Consultant Jasper Oosterveld enkele presentaties:

 

Dinsdag:

SharePoint Online & Legal/ Compliance – Danny Burlage
Woensdag:

What’s new in SharePoint Online – Danny Burlage & Social in SharePoint – Jasper Oosterveld

 

Bezoek de Wortell stand en schrijf je in voor het gloednieuwe e-book van Danny Burlage: ‘Wat is nieuw in SharePoint 2013’. Je ontvangt daarnaast direct een exclusieve uitnodiging  voor onze ‘After Conference Hangover sessie’ bij Wortell. 

Wij zijn er weer helemaal klaar voor, jij ook? Voor meer informatie over het programma, de sessies, de sprekers en de sponsoren, klik hier.

 

Wist je trouwens dat onze website getoond is tijdens de conference in Las Vegas? Tijdens de presentatie van Fredrik Holm - Demo Extravaganza: Internet sites with SharePoint 2013. www.wortell.nl is namelijk een van de eerste websites die volledig is gebouwd in SharePoint 2013! Wij zijn hier natuurlijk enorm trots op! Meer weten over hoe de website tot stand is gekomen? Bezoek de Wortell crew op SharePoint Connections!  

Meer over SharePoint

Blogpost / 17-5-2021

Voorkom verrassingen in Teams en maak van je governance een continu proces

In deze blog geef ik drie voorbeelden van deze verrassingen en tips over hoe je in de toekomst niet meer voor verrassingen komt te staan. .tb_button...
Blogpost / 8-7-2020

Ondersteuning voor SharePoint 2010 workflows in SharePoint Online stopt! Wat nu?

SharePoint 2010 workflows binnen SharePoint Online worden per 1 november 2020 niet meer ondersteund. Organisaties die dit type workflows gebruiken zul...
Blogpost / 2-6-2020

Verjaardagen, smoelenboek en Teamsoverzicht in SharePoint Online

3 nieuwe webparts op basis van klantbehoeften.
Blogpost / 9-7-2019

Microsoft Modern SharePoint: gebruiksgemak ten top!

De voordelen in sites met Modern SharePoint
Blogpost / 22-10-2018

6 redenen om van fileshare naar DMS in SharePoint Online te gaan

.tb_button {padding:1px;cursor:pointer;border-right: 1px solid #8b8b8b;border-left: 1px solid #FFF;border-bottom: 1px solid #fff;}.tb_button.hover {bo...
Blogpost / 16-3-2018

12 redenen waarom medewerkers niet willen werken met SharePoint

.tb_button {padding:1px;cursor:pointer;border-right: 1px solid #8b8b8b;border-left: 1px solid #FFF;border-bottom: 1px solid #fff;}.tb_button.hover {bo...