Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

SharePoint Connections 2012

​Op dinsdag 20 en woensdag 21 november 2012 vindt de 4e SharePoint Connections plaats in de Meervaart in Amsterdam. Dit jaar volledig in het teken van SharePoint 2013 – wat deze week groots gepresenteerd wordt tijdens de SharePoint Conference in Las Vegas.

Tijdens SharePoint Connections 2012 zal dan ook veelvuldig gesproken worden over de nieuwe features en mogelijkheden van deze nieuwe versie van SharePoint.

Heb jij je al aangemeld?

 

Wortell is ook dit jaar weer groots vertegenwoordigd in de Meervaart. Naast een stand – volledig in Las Vegas stijl inclusief de inmiddels welbekende Wortell dames crew – verzorgen zowel Wortell CTO Danny Burlage als onze SharePoint Consultant Jasper Oosterveld enkele presentaties:

 

Dinsdag:

SharePoint Online & Legal/ Compliance – Danny Burlage
Woensdag:

What’s new in SharePoint Online – Danny Burlage & Social in SharePoint – Jasper Oosterveld

 

Bezoek de Wortell stand en schrijf je in voor het gloednieuwe e-book van Danny Burlage: ‘Wat is nieuw in SharePoint 2013’. Je ontvangt daarnaast direct een exclusieve uitnodiging  voor onze ‘After Conference Hangover sessie’ bij Wortell. 

Wij zijn er weer helemaal klaar voor, jij ook? Voor meer informatie over het programma, de sessies, de sprekers en de sponsoren, klik hier.

 

Wist je trouwens dat onze website getoond is tijdens de conference in Las Vegas? Tijdens de presentatie van Fredrik Holm - Demo Extravaganza: Internet sites with SharePoint 2013. www.wortell.nl is namelijk een van de eerste websites die volledig is gebouwd in SharePoint 2013! Wij zijn hier natuurlijk enorm trots op! Meer weten over hoe de website tot stand is gekomen? Bezoek de Wortell crew op SharePoint Connections!  

Meer over SharePoint

Blogpost / 10-10-2016

Testen in SharePoint Online: Waarom?

Testen. Het kost geld, duurt lang en is het daadwerkelijk nodig? Terechte vragen. In onderstaand voorbeeld geef ik een antwoord op deze vragen.
Blogpost / 20-5-2016

Samenwerken 3.0 met het nieuwe SharePoint

Samenwerken 3.0 met het nieuwe SharePoint
Blogpost / 12-5-2016

Delen met externe gebruikers in SharePoint Online & OneDrive for Business, blijf in controle

Sharing van documenten met externe gebruikers in SharePoint Online en OneDrive for Business, maar hoe zorg je dat je in controle blijft wat er gedeeld...
Blogpost / 2-5-2016

SharePoint documentbibliotheken krijgen een nieuw uiterlijk

Microsoft heeft recent aangekondigd dat het de SharePoint documentbibliotheken van een nieuwe vormgeving gaat voorzien, indien je Office 365 omgeving...
Blogpost / 29-3-2016

Protocollen, beschikbaar en veilig in SharePoint

Protocollen, beschikbaar en veilig in SharePoint
Blogpost / 23-3-2016

Klantcase: document sets in SharePoint 2013 DMS

Hoe een klant blij en enthousiast wordt gemaakt door een goede samenwerking en een SharePoint 2013 oplossing op maat.
Blogpost / 25-11-2015

SharePoint Check-Up: Quick wins voor je SharePoint-omgeving

Wortell heeft samen met Microsoft de SharePoint Check-Up ontwikkeld om een aantal 'quick wins' voor jouw organisatie te definiëren.
Blogpost / 2-11-2015

SharePoint Governance

Het SharePoint Governance plan zorgt er voor dat projecten technisch goed worden uitgevoerd en het biedt richtlijnen over succesvol gebruik.
Blogpost / 5-10-2015

Effectief samenwerken met SharePoint Online

Hoe kan je de medewerkers van je organisatie op een makkelijke manier heel efficiënt met elkaar laten samenwerken? Dat kan met SharePoint Online.
Blogpost / 9-9-2015

Meer invloed op je backups in SharePoint Online

Met SharePoint Online hoeft men zich geen zorgen te maken over het maken van backups, maar wat als je meer invloed wilt hebben op je backup strategie?
Blogpost / 31-8-2015

Grote hoeveelheden bestanden importeren in SharePoint Online met de Office 365 import service

Grote hoeveelheden bestanden importeren in SharePoint Online met de Office 365 import service
Blogpost / 28-7-2015

Event: Ontwikkelingen & Trends in SharePoint intranetten 14 oktober

Event: Ontwikkelingen & Trends in SharePoint intranetten 14 oktober
Blogpost / 24-7-2015

Event: Ontwikkelingen & Trends in SharePoint intranetten 24 september

Intranetten worden steeds efficiënter ontwikkeld, persoonlijker en op een steeds betere manier gebruikt. Met welke trends en nieuwe ontwikkelingen ku...
Blogpost / 12-5-2015

Wat is er nieuw in SharePoint 2016? (Deel 3/3)

Tijdens Ignite zijn er veel nieuwe details bekend gemaakt rondom SharePoint 2016, nl: Operations/Telemetry, Hybride Search/Office Graph en eDiscovery,...
Blogpost / 8-5-2015

Wat is er nieuw in SharePoint 2016? (Deel 2/3)

Tijdens Ignite zijn er veel nieuwe details bekend gemaakt rondom SharePoint 2016. Ondermeer Minimal Serverroles, User Profile, Patching en durable lin...