Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Slimmer afspraken plannen met FindTime voor Outlook

Blogs
22-12-2015

Vind je het ook zo lastig om een vergadering op een geschikt moment te plannen? Met FindTime, de nieuwste app voor Outlook, plan je eenvoudig een afspraak met meerdere collega's. Dat betekent dat agenda's  uitpluizen en nieuwe tijdsvoorstellen accepteren verleden tijd kan zijn.

Wat is het?

FindTime is een Outlook add-in waarmee je snel het geschikte tijdstip vindt om anderen te ontmoeten. FindTime zoekt voor jou de geschikte momenten in de agenda, op basis van beschikbaarheid van de deelnemers. Daarna wordt er een poll gecreëerd, waarin deelnemers kunnen stemmen op de tijden die jij voorstelt. FindTime stuur tot slot een uitnodiging, namens jou, voor het overeengekomen moment.

Wat is de toegevoegde waarde?

Het online plannen van een meeting op deze manier is niet nieuw. Er zijn al veel van dit soort tools beschikbaar. Denk maar aan datumprikker.nl of afspreken.nl. Het voordeel van deze app is dat hij beschikbaar is in Outlook 2013 en 2016 en in Outlook web acces. De Outlook integratie is een grote winst. De knop is direct beschikbaar, daar waar je een afspraak inplant. Het uitsturen van meerdere datum-opties zorgt er voor dat je niet oneindig agenda's hoeft uit te pluizen. Doordat je deelnemers laat stemmen, krijg je snel inzicht in de beste optie, zonder dat je constant nieuwe verzoeken hoeft te versturen. En het is daarnaast niet noodzakelijk dat ontvangers beschikken over Office 365 of Outlook. Zij hebben alleen een e-mailadres nodig waarop jij ze kan uitnodigingen.

Hoe kan ik beginnen?

Beginnen is eenvoudig. Ga naar de website van Findtime om de app te installeren. Volg de stappen voor de installatie. Herstart Outlook. En je kunt aan de slag. Begin dus vandaag nog en maak meetings plannen snel en makkelijk

Wij van Wortell zijn altijd enthousiast over nieuwe technologieën. We proberen het graag uit en maken andere enthousiast om het ook te gebruiken. FindTime is een add-on die nog volop in ontwikkeling is. Het kan dus zijn dat je issues tegenkomt of dat je wellicht suggesties hebt voor verbetering. Je kunt deze bekijken en aanmelden bij FindTime zelf via deze link.