Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Snel aan de slag met Windows Virtual Desktop, juist nu

In deze tijd zijn mogelijkheden om thuiswerken te ondersteunen al lang geen uitzondering meer. Hoe zorg je er als organisatie voor dat je medewerkers ook thuis toegang hebben tot dezelfde werkplek en applicaties? Microsoft Teams, Office 365 en SaaS-applicaties maken dit mogelijk en zijn hiervoor bij uitstek geschikt. In deze blog leggen we je uit hoe je de stap naar de Moderne Werkplek compleet kunt maken. Met WORK van Wortell ben je als organisatie én als gebruiker ontzorgd van A tot Z.

Voor een vaste transparante prijs per medewerker per maand verzorgen wij een compleet gepersonaliseerde werkplek. WORK is onze Cloud gebaseerde moderne werkplek inclusief een fysiek device. Dit fysieke device kunnen we ook onderbrengen in de Cloud en aanbieden op basis van Windows Virtual Desktop (WVD). Beide oplossingen vullen elkaar perfect aan waardoor wij in staat zijn om de Moderne Werkplek volledig te complementeren voor iedere organisatie, in ieder scenario en voor iedere persona.

Windows Virtual Desktop (WVD)

Met behulp van Windows Virtual Desktop (WVD) ben je als organisatie in staat om applicaties of een desktop snel en eenvoudig onder te brengen in Azure. De WVD-dienst van Microsoft is volledig geïntegreerd in Azure. Je maakt dus gebruik van de kracht en de schaalbaarheid van Azure en betaalt alleen voor het daadwerkelijke verbruik. Sinds de komst van de Spring 2020 Update van WVD is de uitrol significant vereenvoudigd. Uit ervaring weten wij ook dat bij een implementatie meer komt kijken dan alleen de WVD-dienst. Denk hierbij aan vragen als:

 • Hoe optimaliseer je de snelheid van inloggen?

 • Hoe ga je op een efficiënte manier om met updates op applicaties?

 • Hoe zit het met de backend van applicaties?

 • Hoe zorg je voor de juiste beveiliging?

 • Hoe neem je gebruikers mee in een adoptie traject?

Wortell beschikt over jarenlange ervaring op dit vlak en kan je helpen met al deze vragen. We zijn betrokken geweest bij iedere evolutie van Terminal Services tot aan wat we nu kennen als WVD. We delen deze kennis dan ook graag met je en helpen je graag op weg. We bieden je de ideale springplank.

WVD Jumpstart

Direct aan de slag met Windows Virtual Desktop? Wortell heeft de WVD Jumpstart ontwikkeld, jouw ideale springplank om snel ervaring op te doen met WVD samen met een gespecialiseerde partner. Binnen 4 gestandaardiseerde fasen, helpen we jou van begin tot eind door alle aspecten van WVD heen. Na afloop van het WVD Jumpstart beschik je over jouw eigen Windows Virtual Desktop omgeving. Je hebt daarin kunnen ervaren wat het platform voor jouw organisatie kan betekenen vanuit een eindgebruikers- en beheerders perspectief. Gezamenlijk sluiten we het WVD Jumpstart af en bepalen we waar mogelijk vervolgstappen liggen. 

Kennisdeling

Ben je meer van de techniek en heb je behoefte aan meer technisch inhoudelijke informatie over WVD en onze ervaringen? De kennis delen wij ook graag, neem een kijkje op onze recent gepubliceerde technische artikelen over WVD:

 • The next big innovation in Windows Virtual Desktop is here!

 • Migrating your existing WVD Workloads to WVD Spring Update!
   
 • Using WVD to provide secure and easy access to a management server in Azure!
   
 • Windows Virtual Desktop announcements & news from Ignite 2019!
Altijd en overal werken

Work.

Stel, de zorg rondom de werkplek wordt je geheel uit handen genomen.