Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Stage lopen bij Wortell - De Belbin bro's

Blogs
15-4-2020

Wie zijn we?

We zijn met z'n vieren: Leon, Ruben, Jonathan en Ryan, ook wel de Belbin bro’s genoemd. Alle 4 studeren we aan de Hogeschool van Amsterdam. Leon en Ruben volgen beide ICT - Game Development, en Jonathan en Ryan ICT - Software Engineer. Jaïr kwam spreken op onze hogeschool namens Wortell en we vonden het een super leuke presentatie. Hierdoor raakten we gemotiveerd om hier stage te komen lopen.

Onze stageopdracht

Wij gaan een game maken voor de Wortellers zodat iedereen erachter kan komen welke Belbin rol bij hem of haar past. De Belbin rollen beschrijven per rol het gedrag dat iemand vertoond wanneer je samenwerkt met anderen en de talenten en valkuilen. Dit gaan we koppelen aan een applicatie die gebruikt kan worden om efficiënter werkende teams samen te stellen. Als dit lukt voor het einde van onze stageperiode dan willen wij nog een self-learning AI programma opzetten die kijkt naar hoe iemand omgaat met zijn of haar data in Office 365. Die kunnen wij aan de game koppelen om de Belbin rollen nog nauwkeuriger te maken.

Op school zijn er ook wel eens groepsopdrachten die niet zo lekker lopen, omdat niet iedereen goed met elkaar samen kan werken. De app die we nu maken kan dit verbeteren voor andere mensen en voor onszelf. Zo kunnen er namelijk groepen worden gemaakt met mensen die elkaar juist versterken in het samenwerken, in plaats van met elkaar botsen.  

Wat we willen leren tijdens deze stage

Het lijkt ons erg gaaf om hands-on meer over AI te leren. Dit vinden wij een mooie uitdaging en zijn wij nog niet eerder mee bezig geweest. Een game-app ontwikkelen voor een bedrijf vinden wij ook erg interessant. Het stukje psychologie dat hierbij komt kijken met de Belbin rollen willen wij ons ook verder in verdiepen. Ook zitten we nu echt op de werkvloer en zien we hoe het er bij een IT bedrijf aan toe gaat.  

Waarom Wortell?

Het was voor ons echt het totaalplaatje. Jaïr presenteerde erg enthousiast een hele leuke opdracht. Wortell kwam en komt op ons over als een goede en gezellige club waar we echt veel kunnen leren. "Plus ik woon dichtbij!" voegt Leon nog snel toe.

Ook stage lopen bij Wortell? Stuur een mailtje naar werken@wortell.nl of app naar 06 1002 1000.

Werken bij Wortell