Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

SURF onderwijsdagen voor het mbo,hbo en wo onderwijs

Blogs
9-10-2019
De SURF Onderwijsdagen 2019 voor het mbo, hbo en wo zijn op 5 en 6 november in congrescentrum 1931 in Den Bosch. De SURF Onderwijsdagen zijn dé inspiratiebron op het gebied van onderwijsvernieuwing met ICT. Dit jaar staat in het teken van het versnellen van onderwijsinnovatie.

Zien we jou daar?

Het educatieteam van Wortell is ook twee dagen aanwezig op het event. Daarnaast zullen Jaïr Hokstam en Renee Hulsman een presentatie verzorgen op de dinsdag om 11:45 uur in zaal Dexter 2.

De sessie van Wortell

Hoezo investeren in nieuwe technologie? Zinloos als het niet samengaat met onderwijsvernieuwing. We zien IT afdelingen binnen mbo en hbo instellingen volop investeren in nieuwe technologie. Investeringen die gemaakt zijn op basis van financiële en kwalitatieve overwegingen. Vervolgens wordt de nieuwe technologie geïmplementeerd en in gebruik genomen door het ondersteunende personeel. En de stap naar het leslokaal? Die is te groot. De uitdaging is om verbinding te maken tussen technologie en onderwijsvernieuwing en op basis daarvan stappen te zetten. Hiervoor geven wij een drietal concrete handvatten.