Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Teamwork Assessment Workshop

Blogs
22-10-2019

Weet jij wat Office365 allemaal kan?

Heb je Microsoft Office365 in huis? Daar kun je meer mee dan je wellicht al weet. Naast bekende applicaties als Word, Excel en Outlook, biedt het nog tal van andere apps die jouw werk vergemakkelijken. Bovendien bevat Microsoft Office365 ook apps waarmee je eenvoudig en slim met je collega's en partners kan samenwerken, waar en wanneer dan ook op een apparaat van jouw voorkeur.

Klinkt interessant, maar hoe begin ik?

Ben je op zoek naar een oplossing om samenwerking te verbeteren met Microsoft Office365, dan kunnen we je daarbij helpen middels een Teamwork Assessment Workshop. Deze workshop geeft antwoord op vragen als: "Hoe kan ik samenwerken met Office365?" "Welke samenwerkingsapps sluiten het beste aan bij mijn behoeften". "Hoe zorgen we ervoor dat iedereen dezelfde app gebruikt om samen te werken?" "Hoe zorg ik ervoor dat het gebruik van samenwerkingsapps beheersbaar blijft?" "We gebruiken nu Skype of Slack, waarom zou ik een app gebruiken van Office365? Staat je vraag er niet tussen, maar ben je wel geïnteresseerd? Leuk! Stel je vraag gerust door te mailen naar DongYun.Engels@wortell.nl  

Wat levert mij die workshop op?

Naast antwoorden op bovenstaande vragen, leveren we je een roadmap op waarin staat beschreven wat je moet doen om met succes te gaan implementeren. Dit is wat de workshop inhoudt:
Voorbereiding - 1,5 uur We vullen samen met de IT manager een IT roadmap in als assessment van de huidige IT omgeving. Dag bij Microsoft -  1 dag Deze dag is volledig verzorgd met een lunch en afsluitende borrel. Gedurende de dag aan we aan de slag met scenario's, het ervaren van de Office 365 tools en adoptiestrategie. Onderwerpen zijn:
  • Business decision maker assessment: inzichtelijk maken van behoeften en samenwerkscenario's en het bepalen van de top 3 scenario's.
  • Inzichtelijk maken van de cultuur en werkplek  en de visie Microsoft.
  • Customer Immersion Experience en inspiratie top 3 scenario's waarmee je gaat ervaren hoe samenwerking met de Office365 tools zou kunnen zijn.
  • Adoptiestrategie - Waarom en hoe, wat zijn de succesfactoren?
Oplevering bij klant op locatie of bij Wortell - 4 uur We leveren de materialen op waaronder een presentatie en de roadmap. Je vult een survey in en ondertekent een opleverdocument.