Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

TechReady: 10 weken na Windows 10

Blogs
26-8-2015

Het kan niemand ontgaan zijn. Op 29 juli was de lang verwachte release van Windows 10. De allerlaatste grote release vanuit Microsoft is daarmee een feit. Vanaf de migratie naar Windows 10 worden organisaties niet meer geconfronteerd met periodieke grote migratietrajecten, maar worden maandelijks kleine verbeteringen doorgevoerd en nieuwe functionaliteiten toegevoegd.

TechReady: 10 weken na Windows 10

Op 9 oktober praten onze collega's je uitgebreid bij over de impact voor de IT, bedrijfspecifieke applicaties en je medewerkers. We kijken niet alleen naar Windows 10, maar ook naar andere nieuwe ontwikkelingen op het Microsoft platform. Naast vele sessies, variërend van technisch tot business focus, zit een team van experts klaar voor een goed gesprek, prangende vragen of interessante discussies.

Een duik in nieuwe ontwikkelingen

Neem tijdens TechReady een duik in al het nieuws wat het Microsoft-platform te bieden heeft en kom erachter wat dit alles betekent voor jouw organisatie.

Het programma

Bekijk hier het volledige programma, inclusief omschrijvingen van de verschillende sessies. Bij registratie kun je jouw sessiekeuze aangeven.

Doelgroep

Business en IT managers, evenals medewerkers met een meer technische achtergrond. In het programma staat het technische level aangegeven. Variërend van level 100 (niet technisch) tot level 400 (zeer technisch).

Locatie

Wortell
Schipholweg 641
1175 KP Lijnden

Aanmelden

Deelname aan dit evenement is op basis van uitnodiging. Bij interesse kun je contact opnemen met marketing@wortell.nl.